nigelhayesdavis
Hectopat
Türknet öneririm. Ayda 99tlye 6ms- 94 down- 7.5 upload alıyorum. Valorantta menüde 18ms, oyunda 24ms civarı alıyorum.
Yani, kime göre neye göre dememiz lazım burada. Bana göre iyi midir değil midir bilemem zira kendilerini hiç deneyimlemedim. Ben TurkNet deneyimledim, Turk Telekom deneyimledim ve TurkNet deneyimi benim için şu anda sorunsuz bir şekilde geçiyor, ara sıra pinglerin oynaması dışında.Teşekkür ederim. NetSpeed iyi midir yani?
Teşekkür ederim.Yani, kime göre neye göre dememiz lazım burada. Bana göre iyi midir değil midir bilemem zira kendilerini hiç deneyimlemedim. Ben TurkNet deneyimledim, Turk Telekom deneyimledim ve TurkNet deneyimi benim için şu anda sorunsuz bir şekilde geçiyor, ara sıra pinglerin oynaması dışında.
Bir ara TurkNet'te moderatörlük yapmıştım. Nadiren TurkNet kaynaklı sorunlar çıkıyor abonelikte ama onu da hızlı bir şekilde çözüp mağduriyetini karşılıyorlar. Zaten ikinci ay bedava oluyor kod ile geçiş yaparsan eğer düşünürsen bende var yardımcı olurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.