Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.682 Çözümler 35 Yer Cheyenne 20 Mayıs 2023 #12 Böyle iktidara böyle kardeş.
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #13 Onların Suriye Liraları (SYP) varsa bizimde Allahımız var (!)
Sncroow Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #14 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M maximilian borsodi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.341 Çözümler 7 20 Mayıs 2023 #15 Kanıma dokunuyor artık. Nefret ettim Türk olmaktan da Türkiye'de doğmuş olmaktan da. Coğrafya gerçekten de kaderdir. Son düzenleme: 20 Mayıs 2023
Kanıma dokunuyor artık. Nefret ettim Türk olmaktan da Türkiye'de doğmuş olmaktan da. Coğrafya gerçekten de kaderdir.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 20 Mayıs 2023 #16 Bursa'da olupda göz yuman varsa yazıklar olsun Bursa'da olsam onları bulup tek tek canlarını yakardım bir şekilde.
Bursa'da olupda göz yuman varsa yazıklar olsun Bursa'da olsam onları bulup tek tek canlarını yakardım bir şekilde.
Melez Baytar Kilopat Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek baytar 20 Mayıs 2023 #17 Sncroow dedi: Bursa Kültürpark çevresinde 30 kişilik bir suriyeli grubu tek yakaladıkları bir çocuğu darp ve gasp etti, bu sığınmacıların artık gerçekten gitmesi gerekiyor. Yorum sizin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oy verirken kararsız kalanlar iyi düşünsün bu durumu.
Sncroow dedi: Bursa Kültürpark çevresinde 30 kişilik bir suriyeli grubu tek yakaladıkları bir çocuğu darp ve gasp etti, bu sığınmacıların artık gerçekten gitmesi gerekiyor. Yorum sizin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oy verirken kararsız kalanlar iyi düşünsün bu durumu.
4 429065 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 10.086 Makaleler 6 Çözümler 32 20 Mayıs 2023 #18 emirhannk dedi: Bursa'da olup da göz yuman varsa yazıklar olsun, Bursa'da olsam onları bulup tek tek canlarını yakardım bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Kendi ülkemizde azınlığa düşüyoruz görüyor musun?
emirhannk dedi: Bursa'da olup da göz yuman varsa yazıklar olsun, Bursa'da olsam onları bulup tek tek canlarını yakardım bir şekilde. Genişletmek için tıkla... Kendi ülkemizde azınlığa düşüyoruz görüyor musun?
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #19 Sncroow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onlar göndereceğiz diyor. Biz göndermeyeceğiz. He bir de şu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sncroow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Onlar göndereceğiz diyor. Biz göndermeyeceğiz. He bir de şu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 20 Mayıs 2023 #20 Allah belanızı versin. Gittiğiniz günleri görebilirim umarım.