Bursa'da Suriyeli grup, bir Türk gencini tek yakalayıp gasp etti

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artık bahane bulamayınca Misaki Milli'yi bile kullanmışlar bahane olarak şaka gibi.

O değil de cidden artık b** çıktı. 7. uyarımı yedirtecek bunlar bana ya. Sonuç ne olursa olsun bunları başa gelip de göndermeyen yüzyılın en büyük kötülüğünü yapar bize. Ben kızımı, çocuğumu, canımı bunların olduğu dışarılara nasıl yalnız salayım oğlum? Bu nedir? Bunlar erkek de değil, çocuk da değil, insan da değil. Beyefendiliğiyle tanınan bazı İstanbul ilçelerimiz bile şu an ne hale gelmiş durumda, güzel İzmir'imin sahilleri bile bunlarla doldu. Bizim kimliğimizi boyayıp kendilerine benzetmeye başladılar artık, bunlar Türk değil; Türk vatandaşlığı almamalı. Bunları görüp de tepki göstermek isteyen halk bile korkar oldu, buralara yorum yazmıyor. Arkadaşlar cidden sonuç ne olursa olsun bunları yollamayanlara karşı bu sefer tepkimizi koyalım, kendimizi düşünmeyelim çünkü biz kendimizi korur kollarız da koskoca, nesillerdir ayakta olan aile ağacımız bu ülkede devam edecek. Annemiz, çocuğumuz çoluğumuz bunların yürüdüğü sokaklarda yürüyecek ya. Ulan cidden klişe sevmem ama bu veledleri de bunları doğuranları da bir kere de ben görsem şu kadim topraklarda da manşetlere çıksam, İzmir'de bile başladılarsa diğer şehirlerimizin vay haline.

40021136de03395e5cfc300d59bc8927.jpg

Videoyu çeken Arapça konuşuyor sanırım ama videonun başında ve sonunda Türkçe söven bir eleman var dayak yiyen olmadığı kesin. Mevzunun ne olduğunun kokusu çıkar elbet.

Hayır aksanı yani konuşması Arap birine benziyor bence çünkü o kadar iyi konuşamıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı