Bursa'da Suriyeli grup, bir Türk gencini tek yakalayıp gasp etti

Böyle olaylar nasıl yaşanıyor inan bilmiyorum, sokakta serserilik yapan suriyeli görsem kendim bi kenara çekip dövüyorum tehtid ediyorum. Ailesi bile önemsemiyor. Bir kenarda öldürsen hiçbir şey değişmeyecek.

Askerlerimiz şehit olurken şu Arap kılıklı soytarıların yaptıklarını görünce tek tek kellelerini koparasım geliyor.

Böyle olaylar nasıl yaşanıyor inan bilmiyorum, sokakta serserilik yapan Suriyeli görsem kendim bir kenara çekip dövüyorum tehdit ediyorum. Ailesi bile önemsemiyor. Bir kenarda öldürsen hiçbir şey değişmeyecek.

Hocam 30Vs1 kavgada bence sonuç açık açık bellidir örgütleşmiş bu *****

Hayır aksanı yani konuşması Arap birine benziyor bence çünkü o kadar iyi konuşamıyor.

1. ve 26-27. saniyelerdeki küfürü dikkatli dinlersen vurgulaması da, söyleme tarzı da Türk ve sanıyorum yerdekini dövenlerden birisinin ağzından çıkıyor. Karışık bir grup olabilir ama kim kimi dövüyor kaç Suriyeli ve Türk var ortamda bu videodan kestirmek güç.

Din kardeşlerimiz onlar bizim neden öyle diyorsunuz (!)
Sana ithafen söylemiyorum bende ama şu dizeleri bırakma ihtiyacı hissettim.

Gazze'nin kumundan çok imiş meğer kalleşi,
Nasıl sırtından vurur insanı din kardeşi!
Filistin, trablusgarp, yemen illeri.
Hangisini kanım ile sulamadım?
Gezdim cephe cephe bütün çölleri.
Türk'e, türk'ten başka dost bulamadım..!

Tek kelime ile rezillik. Bunlara hala göz yuman insanların olduğuna inanamıyorum. Acaba 100 yıl önce yeni kurulmuş, teknolojinin bu kadar yaygın güvenlik kamerası polis teşkilatı vb bu kadar gelişmiş olmadığı cumhuriyette böyle şeyler oluyor muydu? Halkımız gasp ediliyor muydu? Hiç sanmıyorum...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı