Burun ameliyatı devlette mi, özelde mi yaptırılmalı?

Kbb işlemlerinde özelden șașmayın.

Açıkçası korkuttun beni şimdi?

Merhaba devlet hastanesinde estetik için size ne kadar fiyat çıkarttılar? Bende düşünüyorum da.

Bana da 5300 TL dediler.

Burada doktor önemli bir rol oynuyor. Ben doktorumdan aşırı memnun kaldım, ameliyat öncesi ve sonrası süreçte gayet ilgiliydi.

Evet doktor önemli bunu çok duydum ama özelde doktorların parayı aldıktan sonra işte kontrolde veya harhangi bir umursamamasından da korkuyorum.

Kbb işlemlerinde özelden șașmayın.

Bir tecrüben varsa paylaşır mısın? Teşekkürler şimdiden.

İyi bir doktor bulabildikten sonra özel devlet fark etmez bence. Özelde yeni burun ameliyatı oldum parayı aldıktan sonra ilgilenmeme gibi bir durum olmadı. Tam tersi doktor çok ilgiliydi. Ameliyatın dışında ekstra ücrete tabi olan düzeltme işlemini de ücretsiz olarak ameliyat esnasında yaptı.

İyi bir doktor bulabildikten sonra özel devlet fark etmez bence. Özelde yeni burun ameliyatı oldum parayı aldıktan sonra ilgilenmeme gibi bir durum olmadı. Tam tersi doktor çok ilgiliydi. Ameliyatın dışında ekstra ücrete tabii olan düzeltme işlemini de ücretsiz olarak ameliyat esnasında yaptı.

Yanıtınız için teşekkürler.

Abim Medipol'de olmuştu burun ameliyatı, çok ilgilendiler her türlü şeyde ama ameliyattan sonra bir sürü şey çıkardılar başımıza tekrardan ameliyat olmalı bilmem ne ilaçları kullanmalı falan rahatlamasına rağmen. Sonra gittik bir devlet hastanesine sıkıntı yok hayatına devam etsin dediler 2-3 senedir rahat.

Abim Medipol'de olmuştu burun ameliyatı, çok ilgilendiler her türlü şeyde ama ameliyattan sonra bir sürü şey çıkardılar başımıza tekrardan ameliyat olmalı bilmem ne ilaçları kullanmalı falan rahatlamasına rağmen. Sonra gittik bir devlet hastanesine sıkıntı yok hayatına devam etsin dediler 2-3 senedir rahat.

Yanıtınız için gerçekten teşekkür ederim. Tam da bu yüzden özelden çekiniyorum ben ankaradayım ve burada medical var ve bende tam abinizin yaşadıklarını yaşamaktan korkuyorum yani parası neyse verelim affedersiniz ama uğraştırmasınlar yani paragöz olup inek gibi sağmasınlar beni hakkı neyse verelim ve bu yüzden de devlete aklım kayıyor şehir hastanesine bakalım düşünüyorum.

Yanıtınız için gerçekten teşekkür ederim. Tam da bu yüzden özelden çekiniyorum ben ankaradayım ve burada medical var ve bende tam abinizin yaşadıklarını yaşamaktan korkuyorum yani parası neyse verelim affedersiniz ama uğraştırmasınlar yani paragöz olup inek gibi sağmasınlar beni hakkı neyse verelim ve bu yüzden de devlete aklım kayıyor şehir hastanesine bakalım düşünüyorum.
Yerinde olsam araştırıp güzel bir profesörün elinden olurum. Sağlık bu riske gelecek şeyler değil bir bakmışsın deneyimi olmayan bir genç tarafından ameliyat oluyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı