Burun ameliyatı olmaya değer mi?

Bende de kırık var. Kanama sorunu var. Bende ameliyatı düşünüyorum. Umarım istediğiniz sağlığa bir an önce kavuşursunuz.

Hocam ben oldum doktorunuzu lütfen iyi araştırıp seçin.

Ben oldum ve hiç önermiyorum, kısacası çekilecek dert değil. Şimdi burun ucum bozuldu nedense ve bu yüzden revizyon olmam gerekiyor

Ben 5 sene önce 21 yaşımdayken yaptırdım. Amacım %25 sağlık %75 estetikti. Güvendiğim bir KBB hekimini seçtim. Şu an görünüşünden memnunum ve artık geceleri hiç horlamıyorum. Yaptırmaya karar verirseniz hekiminizi iyi seçmenizi tavsiye ederim.

Estetik amacli degilse mutlaka olmalisiniz.

Bende de aynı sorun var hatta sokakta yürürken bile burnumdan aldığım nefes yetmediği için ağzım açık geziyorum.

Kesinlikle değer. Olma fırsatın varsa kaçırma.
Darısı başıma.
Darısı başıma geldi. Alçılı ve ağrılı burnumla ölü gibi yatıyorum. 1 hafta bu moddayız. 1 hafta sonra yaşam kalitemin artacağından eminim.

Darısı başıma geldi. Alçılı ve ağrılı burnumla ölü gibi yatıyorum. 1 hafta bu moddayız. 1 hafta sonra yaşam kalitemin artacağından eminim.
O bende 2 haftaydı…
Tekrar söylüyorum kendin ameliyat sonrası rahat hissedeceksen ve asıl kendinle o zaman barışık olacaksan değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…