Burnumda ve hafif çevresinde pembeleşme var bu bildim bile böyle yanaklarım rengi ve pürüzlüğü güzel ama burnumda hem kızarık hem parlama hem soyulma var bu sorunu nasıl çözerim?
Nemlendirici denedin mi? Bazı zamanlar, özellikle soğuklar ve hava değişimi dönemlerinde burun üzerinde kuruma ve soyulma olur. İşe yarayabilir deneyebilirsin.
Nemlendirici denedin mi? Bazı zamanlar, özellikle soğuklar ve hava değişimi dönemlerinde burun üzerinde kuruma ve soyulma olur. İşe yarayabilir deneyebilirsin.
Yani zeytinyağı sürmedim ama neredeyse çoğu cilt ürünü zeytinyağı esaslıdır sonuçta. Etkisi olabilir. Dove ürünleri mesela bende en çok işe yaramıştı bir de Garnier.
Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı El Ve Vücut Losyonu 250 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı El Ve Vücut Losyonu 250 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Alacağım akşama peki Garnier 3'ü 1 arada'yı önerir misin? Yüz maskesi onuda almak istiyorum bide başka bildiğiniz bakım ürünleri toplam 70 TL'lik bir şeyler alacağım.
Alacağım akşama peki Garnier 3'ü 1 arada'yı önerir misin? Yüz maskesi onuda almak istiyorum bide başka bildiğiniz bakım ürünleri toplam 70 TL'lik bir şeyler alacağım.
Arkadaş doğru diyor. Bakma ben sana bir kaç krem önerdim ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir herkesin cildi farklı. En iyisi doktora danışmak olacaktır.
20, bir hastalığım olduğunu sanmıyorum bu yaşıma kadar bir kere bile ciddi hastalık geçirmedim. Geçen sene yalova'ya gittim 1 hafta kaldım sürekli yüzdüm yüzdüm birde aşırı sıcak yüzümün kızarıklığı ondan olduğunu düşüyorum ama şu parlamayla soyulmayı nasıl çözücem.