Burun kızarıklığı ve soyulma/kabuklanma

Parlama biraz da cildindeki yağ oranından olabilir. Yağlı bir cildin varsa doğal bir durumdur bence. Ona uygun bakım ürünleri almalısın. Soyulma da kuruluktan yani nemlendirici olmamasından kaynaklı gibi görünüyor.

20, bir hastalığım olduğunu sanmıyorum bu yaşıma kadar bir kere bile ciddi hastalık geçirmedim. Geçen sene Yalova'ya gittim 1 hafta kaldım sürekli yüzdüm yüzdüm bir de aşırı sıcak yüzümün kızarıklığı ondan olduğunu düşüyorum ama şu parlamayla soyulmayı nasıl çözeceğim. :D

Onu bilemezsin. Stres, sıkıntıdan bile egzama oluşabiliyor. Ciddi bir hastalık değil ama can sıkar. Geçen senenin kızarıklığı yüzünde kalmaz.

Ergenliğe bağlı ya da cilt yapından kaynaklı olabilir bu sorunlar. Kuzenimde de o tarz şeyler olmuştu hala da olabiliyor.

İlla doktora gitmeyeceğim diyorsan da dermatolojik ürünler satan bir eczaneye git. Cilt tipine uygun bir şey önerebilirler. Ama teşhisi koyacak olan doktordur.

Onu bilemezsin. Stres, sıkıntıdan bile egzama oluşabiliyor. Ciddi bir hastalık değil ama can sıkar. Geçen senenin kızarıklığı yüzünde kalmaz.

Ergenliğe bağlı ya da cilt yapından kaynaklı olabilir bu sorunlar. Kuzenimde de o tarz şeyler olmuştu hala da olabiliyor.

İlla doktora gitmeyeceğim diyorsan da dermatolojik ürünler satan bir eczaneye git. Cilt tipine uygun bir şey önerebilirler. Ama teşhisi koyacak olan doktordur.
Hocam sanırım bende Egzama var çünkü düzenli banyo yapsam bile kafamda kepek oluyor sanırım o kepek değil egzama kafamı kaşıdığım da tırnağım içine deri giriyor ve duştan çıktığımda kafama saç bölgesine aniden garip bir sıcaklık giriyor. Sağolun hocam.

Egzama hastası biri olarak söylüyorum ne kadar erken gidersen o kadar kolay kurtulursun hemen bi doktora görün eğer böyle bi hastalığın varsa ki ümit ediyorum ki yoktur evrim geçiriyor ve kalıcı hale gelebiliyor ölümüne kadar bu hastalıkla yaşamak zorunda olabilirsin. İlk Fırsatta doktora görün bende örnek alıp tahlile göndermişti ve fazla ilerlemeden durduruldu. Böyle bi risk varsa bile görün bi doktora

Doktor olarak soruyorsan dermatologa gitmelisin ben öyle yapmıştım
Ve telaşlanma anladığım kadarıyla belirtiler yeni evrim geçirmesi zaman aylar sürüyor sen elini çabuk tut doktora görün. sadece bir alerjide olabilir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı