Burun kızarıklığı ve soyulma/kabuklanma

Selamlar Technopat,

Burnumda ve hafif çevresinde pembeleşme var bu bildim bile böyle yanaklarım rengi ve pürüzlüğü güzel ama burnumda hem kızarık hem parlama hem soyulma var bu sorunu nasıl çözerim?

Yüzüme 2 kere Garnier yüz yıkama jelinden başka hiç bir şey sürmedim. Kimi zeytin yağını söylüyor sizce işe yarar mı?
Yani zeytinyağı sürmedim ama neredeyse çoğu cilt ürünü zeytinyağı esaslıdır sonuçta. Etkisi olabilir. Dove ürünleri mesela bende en çok işe yaramıştı bir de Garnier.

Bu işe yarayabilir ben şahsen kullanıyorum çok memnunum.
Alacağım akşama peki Garnier 3'ü 1 arada'yı önerir misin? Yüz maskesi onuda almak istiyorum bide başka bildiğiniz bakım ürünleri toplam 70 TL'lik bir şeyler alacağım.

Alacağım akşama peki Garnier 3'ü 1 arada'yı önerir misin? Yüz maskesi onuda almak istiyorum bide başka bildiğiniz bakım ürünleri toplam 70 TL'lik bir şeyler alacağım.
Valla pek bilmem bakım ürünlerini ama bu ürünü de tavsiye ederim;
Cilde çok iyi geliyor. Ama fazla sürmeyin.

Yaş kaç?
Bir dermatoloğa görünebilirsin. Egzama tarzı bir rahatsızlık olabilir.
20, bir hastalığım olduğunu sanmıyorum bu yaşıma kadar bir kere bile ciddi hastalık geçirmedim. Geçen sene yalova'ya gittim 1 hafta kaldım sürekli yüzdüm yüzdüm birde aşırı sıcak yüzümün kızarıklığı ondan olduğunu düşüyorum ama şu parlamayla soyulmayı nasıl çözücem. :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı