Burun şekli kendi kendine düzelir mi?

kugororororo

Centipat
Yer
Seyhan
Şuan 17 yaşındayım. Tipim fena değil, burnum önden bakınca yüzüme güzel duruyor ama yandan bakınca iğrenç duruyor. Hem burun ucumda hem de burun köprüsünde yamukluk var. Ergenlikten sonra yamukluk düzelmese bile görünüşü düzelir mi?

Öyle bir şey mumkun olacagını sanmıyorum boyle dusunmek yerıne kendınle barısık olmalısın saglıksal bir sorunun olmadıgı surece burun yapını kafana takıp morelını bozma kımse mukemmel degil.

Öyle bir şey mumkun olacagını sanmıyorum boyle dusunmek yerıne kendınle barısık olmalısın saglıksal bir sorunun olmadıgı surece burun yapını kafana takıp morelını bozma kımse mukemmel degil.
1 burun deliğim çalışmıyor.

Fotoğrafını atarsan çözüm önerebilirim

Düzelmez, eğer direkt burun kemiğin kalın çıkıntılı ise zaten tek yolu ameliyat. Fakat kıkırdağın yani burnun ucu aşağı eğikse o da düzelmez. Kıkırdağımsı yapı olduğu için temelli düzelmez fakat belki düzenli egzersiz yaparsan çok ama çok hafif düzelir fakat egzersizi bıraktığında geri eski haline döner. Bu arada kafaya takmaya gerek yok, çok yamukluk yoksa insanız olur yani. Eğer çok yamuksa da ileride ameliyat olursun. Benimde burnum kemiğim düz fakat kıkırdağım kırık olduğu için aşağı eğilmiş durumda. Sizin de öyleyse ileride basit bir ameliyatsa düzeltirsiniz, kıkırdak değil de kemikse de biraz daha zahmetli bir ameliyatla düzeltirsiniz.

Doğru egzersizler ve vücutaki testo oranını arttırırsa emin ol o burun eskisinden çok daha erkeksi durur. Yamuk durmaya devam eder ama testo arttıkça o yüze uymaya başlar. Bunun üzerinde çok fazla çalışma var bakabilirsin, testosteron kafa kemiği yapısını değiştirir, he sorcak olursan hemen olur mu? Hayır olmaz en az 1,5 yıl falan düzenli şekilde yapılması lazım bunun.

Doğru egzersizler ile değişir
Hangi egzersizler mesela? Atma şansın varsa at bir bakayım. Ha bana sorarsan bu egzersizlere pek bir güvenim yok, aylar önce birkaçını uyguladım burnum daha çok büyüdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…