Burun şekli kendi kendine düzelir mi?

Doğru egzersizler ve vücutaki testo oranını arttırırsa emin ol o burun eskisinden çok daha erkeksi durur. Yamuk durmaya devam eder ama testo arttıkça o yüze uymaya başlar. Bunun üzerinde çok fazla çalışma var bakabilirsin, testosteron kafa kemiği yapısını değiştirir, he soracak olursan hemen olur mu? Hayır olmaz en az 1,5 yıl falan düzenli şekilde yapılması lazım bunun.

Testonun burun ile ne alakası var? Kemikleri geliştirir daha erkeksi durur falan ama burnunun yamukluğuna çözüm olmaz.

Hangi egzersizler mesela? Atma şansın varsa at bir bakayım. Ha bana sorarsan bu egzersizlere pek bir güvenim yok, aylar önce birkaçını uyguladım burnum daha çok büyüdü.
Youtubede ilk başlarda çıkan videolardan bulabilirsin. Doğru şekilde ve düzenli yapınca cidden işe yarıyor. Ama egzersizler çok fayda etmez, sadece çok ufak bir değişiklik olur.

Testonun burun ile ne alakası var? Kemikleri geliştirir daha erkeksi durur falan ama burnunun yamukluğuna çözüm olmaz.
Testo arttıkca browridge kemiği, çene hattı, elmacık kemikleri dahada keskinleşir ve burunda çok ufaktan daha iyi hale gelir kemik yapısı olarak. Zaten burun dışındaki dediklerimi halledersen burun hiçbir şekilde göze batmaz. Eğer saydıklarımın hepsi iyi olduğu halde hala göze batıyorsa gözlük takılabilir bu sayede kemeri gözükmez. He diyelim hala gözüküyor öyle burnun amw anca ameliyat olucak.

Kendimden daha çok nefret etmeye başladım 😏
Kankam nefrete gerek yok, fazlada kafaya takma böyle şeyleri. Ama çabalamadanda vazgeçme, çabalayıp vazgeç. Her zaman en iyi halinle gözükmeye çalış, şahsen kendine ameliyat gibi hiç birşey yapma, sadece doğal halin ile maximum nereye kadar gidebilirsen oraya götür.

Kankam nefrete gerek yok, fazlada kafaya takma böyle şeyleri. Ama çabalamadanda vazgeçme, çabalayıp vazgeç. Her zaman en iyi halinle gözükmeye çalış, şahsen kendine ameliyat gibi hiç birşey yapma, sadece doğal halin ile maximum nereye kadar gidebilirsen oraya götür.
Yok hocam suratımı görsen yumruk atarsın o derece 😔

Şu an 17 yaşındayım. Tipim fena değil, burnum önden bakınca yüzüme güzel duruyor ama yandan bakınca iğrenç duruyor. Hem burun ucumda hem de burun köprüsünde yamukluk var. Ergenlikten sonra yamukluk düzelmese bile görünüşü düzelir mi?

Bende de aynı hocam durum çok takmayın ameliyatı olursunuz geçer gider kendinizi böylede sevmeye alışın ameliyat olana kadar bende de aynı durum bende arada takıyorum burun kemerimi ama bir çözümü olunca sallıyorum.

Buraya atamam anonim takılıyorum 😀

Ufak bir kısmını fotoyu kırpıp atabilirsin yüzün gözükmeyecek şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı