Burun şekli kendi kendine düzelir mi?

Düzelmez, eğer direkt burun kemiğin kalın çıkıntılı ise zaten tek yolu ameliyat. Fakat kıkırdağın yani burnun ucu aşağı eğikse o da düzelmez. Kıkırdağımsı yapı olduğu için temelli düzelmez fakat belki düzenli egzersiz yaparsan çok ama çok hafif düzelir fakat egzersizi bıraktığında geri eski haline döner. Bu arada kafaya takmaya gerek yok, çok yamukluk yoksa insanız olur yani. Eğer çok yamuksa da ileride ameliyat olursun. Benimde burnum kemiğim düz fakat kıkırdağım kırık olduğu için aşağı eğilmiş durumda. Sizin de öyleyse ileride basit bir ameliyatsa düzeltirsiniz, kıkırdak değil de kemikse de biraz daha zahmetli bir ameliyatla düzeltirsiniz.
benim burun ucum kalkık ama kemer var bende kadama cok takıyorum bu siralar okulda falan dalga geciyolar bazen yuzume uyumlu arkadaşlarımın soylemlerine gore yakisikliyimda ama hic sevmiyorum

Benim burun ucum kalkık ama kemer var bende kadama cok takıyorum bu siralar okulda falan dalga geciyorlar bazen Yuzu'me uyumlu arkadaşlarımın soylemlerine gore yakisikliyimda ama hiç sevmiyorum.

Yani yapacak bir şey yok. Kabullenmen lazım, insanda illaki kusur olur. Yüzüm yakışıklı diyorsun çirkin olmadığına dua et. Burun yaptırılır en basit işlerden biri takma o yüzden.

benim burun ucum kalkık ama kemer var bende kadama cok takıyorum bu siralar okulda falan dalga geciyolar bazen yuzume uyumlu arkadaşlarımın soylemlerine gore yakisikliyimda ama hic sevmiyorum
Hocam takmayın geçin. Kendinizle dalga geçmeyi barışık olmayı bilin. Benimde kemerli ucu çok kalkık değil böyle çok az bir şey kalkık veya inik olsa kötü durur ama tam ortasında. Yani takmayın kardeşim sonuçta burun bu.

Dosya Ekleri

• IMG_20250310_194341.jpg
    IMG_20250310_194341.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 28
Normal kanka herkesin burnu mükemmel değil gördüğüm 10 erkekten 4 ünün burnu senin şeklinde diyebilirim.

Çoğu erkeğin burnu kemerli zaten erkeksi gösteriyor ekstra olarak benimki de hafif kemerli fotoğraftaki arkadaşınkinden bir tık daha kemerli yandan bakınca biraz kötü gözüksede burnum önden küçük ve fındık gibi gözüküyor bende çözemedim burnumu.

Çoğu erkeğin burnu kemerli zaten erkeksi gösteriyor ekstra olarak benimki de hafif kemerli fotoğraftaki arkadaşınkinden bir tık daha kemerli yandan bakınca biraz kötü gözüksede burnum önden küçük ve fındık gibi gözüküyor bende çözemedim burnumu.

Önden güzel de yandan üç harfli organ gibi duruyor nefret ettim.

Şu an 17 yaşındayım. Tipim fena değil, burnum önden bakınca yüzüme güzel duruyor ama yandan bakınca iğrenç duruyor. Hem burun ucumda hem de burun köprüsünde yamukluk var. Ergenlikten sonra yamukluk düzelmese bile görünüşü düzelir mi?

Bende senin gibiyim hocam yandan bakınca kötü duruyor 18 yaşıma girince sağlam bir doktor ile estetik yaptıracağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı