Burun tıkanıklığı neden olur?

redmiapplepact

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim burnum tikaniyor sürekli. Acaba sıcak havadan olabilir mi? Disarida yürüyünce kosunca vs açılıyor ama. Ve tek taraflı tıkalı. Normal mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alerjik de olabilir yada daha farklı bir sebep de olabilir. Sürekli bu sorunu yaşıyorsanız mutlaka bir KBB doktoruna görünün. Önemli bir şey değilse ne âlâ bir sorun varsa da erkenden tedaviye başlamak iyi olur.

Bir tarafta burun eğriliği olabilir. Ben de vardı ocakta ameliyat oldum. Hep tıkalı olurdu orası. Ayrıca konkalar hep şişik olduğu için hapşıttırdı. Şimdi daha iyi. Ağzımı kapatıp uyuyabiliyorum. Alerjij durumlar da olabiliyor muayene olmak lazım.

Merhaba arkadaşlar. Benim burnum tikaniyor sürekli. Acaba sıcak havadan olabilir mi? Disarida yürüyünce kosunca vs açılıyor ama. Ve tek taraflı tıkalı. Normal mi sizce?

Benim toza karşı alerjim var sende de bu aylarda başlıyorsa bu burun tıkanıklığı seninde alerjin olabilir ve sakın burun açıcı spreyleri kullanma burnunu anında açan spreylerin hepsi bağımlılık yapıyor sıkmadan duramıyorsun sonra bırakması zor oluyor onun dışında sinüs temizleme kitlerinden alabilirsin.

Benim toza karşı alerjim var sende de bu aylarda başlıyorsa bu burun tıkanıklığı seninde alerjin olabilir ve sakın burun açıcı spreyleri kullanma burnunu anında açan spreylerin hepsi bağımlılık yapıyor sıkmadan duramıyorsun sonra bırakması zor oluyor onun dışında sinüs temizleme kitlerinden alabilirsin.

Kesinlikle doğrudur ayrıca 5-6 günü geçirmese de çok iyi olur çünkü damar geçirgenliğini değişiritiriyor ve bu da uzun süreli kullanımda burun kanamasına bile neden oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı