Burun ve yüz estetiği

• Konuyu başlatan Xed
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.059
Ahaha 25 bin mi 😂 dostum sen direk en popüler doktorların aldığı ücretleri söylüyorsun. Devlette yaptırmak istersen iyi bir doktor bulup 3bin tl civarında özelde ortalama 10bin civarında yaptırabilirsin. Yalnız tek ameliyatta istediğin görüntüye kavuşman biraz zordur genelde rinoplasti ameliyatında :D çoğu insan 2. Hatta 3. Ameliyatını da oluyor. Burnunda deviasyon ya da konka hipertrofisi yoksa bulaşma derim.
3.000 az istiyorlar devlet. Ben daha pahalı beklerdim devletten.

3.000 az istiyorlar devlet. Ben daha pahalı beklerdim devletten.
Tamamen hekimin manipülasyon yeteneğine bakıyor rinoplasti ameliyatı ancak postoperatif işlem geçirmeniz yüksek bu tarz işlemlerde. El emeği olduğu içinde özelde çalışan doktor ister 10bin ister ister 100bin bunun bir sınırlaması olmaz :D belki 10bin isteyen doktor 50-60bin isteyen doktora göre daha tatmin olacağınız daha seveceğiniz bir burun estetiği yapabilir size.

Tamamen hekimin manipülasyon yeteneğine bakıyor rinoplasti ameliyatı ancak postoperatif işlem geçirmeniz yüksek bu tarz işlemlerde. El emeği olduğu içinde özelde çalışan doktor ister 10bin ister ister 100bin bunun bir sınırlaması olmaz :D belki 10bin isteyen doktor 50-60bin isteyen doktora göre daha tatmin olacağınız daha seveceğiniz bir burun estetiği yapabilir size.
4 bin tl diyorlar genelde ama bakalım gidip görünücem bi başka tavsiye edeceğin bir şey varmı dostum yanlış okumadıysam sende olmussun nerde oldun nasıl oldun nasıl bir şey anlatsan biraz

4 bin tl diyorlar genelde ama bakalım gidip görünücem bi başka tavsiye edeceğin bir şey varmı dostum yanlış okumadıysam sende olmussun nerde oldun nasıl oldun nasıl bir şey anlatsan biraz
Ben rinoplasti olmadım septoplasti oldum ama çok kararsızdım. Burnumda deviasyon ve konka hipertrofisi vardı eğrilik ve et vardı diyelim :) ameliyat zor mu olur canım çok yanar mı diye düşünmene gerek yok zaten genel anesteziyle yapıyorlar istersen lokalde yaparlar ama ister misin bilmiyorum :D ağrı sızı olmuyor pek ama o tampon çıkana kadar ağızdan nefes almak insanı o kadar çok rahatsız ediyor ki anlatamam. 1.5 gün kaldı tampon ömrümden ömür gitti resmen :) ameliyat olmaya karar verirsen doktorun yaptığı ameliyatlara bakmanı araştırmanı tavsiye ederim.

Ben rinoplasti olmadım septoplasti oldum ama çok kararsızdım. Burnumda deviasyon ve konka hipertrofisi vardı eğrilik ve et vardı diyelim :) ameliyat zor mu olur canım çok yanar mı diye düşünmene gerek yok zaten genel anesteziyle yapıyorlar istersen lokalde yaparlar ama ister misin bilmiyorum :D ağrı sızı olmuyor pek ama o tampon çıkana kadar ağızdan nefes almak insanı o kadar çok rahatsız ediyor ki anlatamam. 1.5 gün kaldı tampon ömrümden ömür gitti resmen :) ameliyat olmaya karar verirsen doktorun yaptığı ameliyatlara bakmanı araştırmanı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim bi nebzede olsa içim rahatladı :D

İstediğin gibi olup olmayacağını zaten doktorun söyler yani nereye ne kadar müdahale edebileceğini sen de kararını verirsin. Şöyle bir bilgim daha var eğer burnun alay konusu oluyorsa ve bu durum seni üzüyorsa "dinen de bir sakıncası yok" :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı