Bus Simulator 2016 Oyundan Atma Sorunu

Caesar Edit

Megapat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Avrasya Üniversitesi Öğrenci
Oyunu kurdum her şey tamam, oyuna girdim lakin tam oyuna girip "SÜR"e tıkladığımda oyun kapatıyor kendini.
Çözümü nedir acaba? Ve kapandıktan sonra ekranım aşağıdaki fotodaki hale dönüşüyor anca bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor ekran.
  • Nvidia 9600GT 1 GB
  • RAM 12 GB
  • i5-2500 3.2 GHz
WhatsApp Image 2018-07-16 at 03.02.22.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle saçma bir düşünce. Tamamen insanları korsana yönlendirme var bu yorumda. Biz size her önünüze gelen oyunu satın alın demiyoruz. Her oyunun internette belki de yüzlerce incelemesi ve ya gameplayleri var. O değerli 10 dakikanızı ayırın ve izleyin . Hoşunuza giderse satın alın. Bunlar bu kadar basit olaylar. Param yok diyerek acıtasyona gerek yok.

Ben izliyorum görüyorum ama benim sistemim çok farklı ve garip sistem ekran kartım ile işlemcim arasında 10 yıl var neredeyse ve düzgün inceleme yok. Bana bu sitede yıllar öncesinde Battlefield 4'ü asla oynatamayacağımı söylemişlerdi "asla" ama ben 60 fps alıyorum oyunda :)
Oyun zaten 24 TL Steam'de, 67 TL ile 24 TL'lik bir ürünü satın alabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Sevmezseniz de zarara girmemiş olursunuz.

Magazinciler gibi konunun aslını değilde diğer tarafı çekip çıkartıyorsunuz o 67 Tl de aynı Bus16 oyunları gibi birikti orada sitem edişim ve cringe olma sebebim de bu zaten. Siz eminim dizi-filmide hep sinemada yada Blu-Ray alarak izliyorsunuzdur. Yada Youtube'da asla AdBlock kullanmıyorsunuzdur. Acıtasyon değil de "sitem" veya "serzeniş" diyelim.
Konuyu da kapatıyorum size paranızın içinde mutluluklar diliyorum. Burada gereksiz egolarınızı kapıştırmaya devam ama asla soruna çare yok :)
Dipnot : Gönderi unfdadır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı