Bus Simulator Ultimate Steam sayfası açıldı!

Arkserhat

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Yapımcı firma Zuuks Games, bildiğiniz gibi Türk bir firma. 2019'da oyun mobilde çıkış yapmıştı ve ilk çıktığı zamanlar bayağı oynamıştım. PC’ye gelecek olması benim için çok iyi oldu. Ayrıca merak ettiğim bir şey de var, oyunda bildiğiniz gibi oyun içi alışveriş sistemi var; para olsun, parayla otobüs alma olsun, VIP bilet olsun vs. şeyler var. Ama Steam sayfasının özellikler kısmında "oyun içi alışveriş" yazısı görmedim, sonra mı eklerler bilemiyorum. Ayrıca parayla çıkacak gibi duruyor. Ne düşünüyorsunuz? Sizce güzel olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim gözümde otobüs oyunlarının kralı Omsi'dir. Aynı şirketin çok uzun süredir betada olan The Bus oyunu da var, betadan çıksa sektörü ele geçirir. Omsi dışında hiçbir otobüs oyunu güzel gelmiyor. Ek olarak fareyle sürüşü de kusursuza yakın olan tek oyundur yine kendisi.

Benim gözümde otobüs oyunlarının kralı OMSI'dir. Aynı şirketin çok uzun süredir betada olan the bus oyunu da var, betadan çıksa sektörü ele geçirir. OMSI dışında hiçbir otobüs oyunu güzel gelmiyor. Ek olarak fareyle sürüşü de kusursuza yakın olan tek oyundur yine kendisi.

Kusursuza yakın tek oyun? Euro Truck Simulator 2 kusurlu mu yani koskoca SCS firması.

Umarım güzel bir iş çıkarırlar. Mobil sürümü güzel tabi ki ama mobile güzel. Çok geliştirilmesi lazım pc'de başarılı olabilmesi için. Ana menüde büyük değişikliklere gidilmeli fikrimce.

Kusursuza yakın tek oyun? Euro Truck Simulator 2 kusurlu mu yani koskoca SCS firması.
"Fareyle sürüşü de kusursuz olan tek oyun" yazıyor eğer okursanız. Oyun kusursuz değil, fareyle sürüşü kusursuza yakın. Ek olarak ETS de otobüs oyunu değildir.

Umarım güzel bir iş çıkarırlar. Mobil sürümü güzel tabii ki ama Mobile güzel. Çok geliştirilmesi lazım PC'de başarılı olabilmesi için. Ana menüde büyük değişikliklere gidilmeli fikrimce.

Hak veriyorum sana hocam ama bakalım çıkınca göreceğiz bir değişiklik var mı? Benim açımdan güzel oldu çünkü PC sürümünü istiyordum mobil de ki hesabı da girebilirsek tam olur. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı