Çikaru
Hectopat
Daha fazla
Olaylar yaklaşık 6 ay önce Windows kullanırken başladı, önce donmalar takılmalar ardından mavi ekranlar. Sonra yavaş yavaş daha kötüye gitti bu süreçte Windows'un kendi kurtarma süreçleri çalıştı ama sonuç vermedi ve son durumda Windows'u kuramayacak kadar mavi ekran alıyordum. Şu anda flash belleği takıp Windows'u yüklerken yüklemenin ileri safhalarında yine mavi ekran veriyordu verdiği hatada crit. Bu sebeple Linux Mint'e geçtim içinde olduğum işletim sisteminden rahatsız değilim ama Burada'da belli sorunlar yaşıyorum en geç 2-3 günde bir başlıkta yazdığım hatayı veriyor Çözüm: BusyBox v1.30.1 Hatasının Çözümü bu linkte yazan şekilde düzeltiyorum ancak sonra tekrar veriyor. Ve gördüğüm kadarıyla bu kod bazı veri kayıplarına sebep oluyor. Önce Spotify'ı bozdu sonra Firefox'un öne çıkarılanlar kısmını kaldırdı ayarlardan açık olsa bile uygulama içinde gözümüyor. Bu hatayı sürekli verdiği içinde evdeki diğer kişiler bunu düzeltmiyor ve kullanamıyor. Anlayacağınız defalarca sıfırladığım bilgisayarımda virüs olma ihtimali yok ama düzgünce kullanamıyorum. Daha bu sabah bu şekilde bir hata verdi(ext4FS ile başlayan hata) ve yeniden başlattıktan sonra tekrar linkteki hatayı verdi ne olduğunu anlamakta zorlanıyorum bu süreçte verdiği farklı hataların bazılarını atıyorum. Yardımcı olabiliseniz sevinirim.