Butun oyunlarda crash sorunu ve FPS düşmesi

Daha fazla  
Arkadaşlar ben bilgisayar aldim fakat ben tum oyunlarda anlamadigim bir sekilde crash sebebiyle oyundan atiliyorum. FPS degerim 200'lerde seyrederken aniden FPS degerim 0'a dusuyor sonra geri duzeliyor ve sonra tekrar 0'a dusuyor. Sadece oyunlarda degil, mesela web sayfalarinda gezinirken de aniden bilgisayar ekrani donuyor ve mouse imlecini hareket ettiremiyorum, biraz sonra tekrar duzeliyor. Ozellikle Telegram kullanirken ve diger butun oyunlarda bilgisayar mavi ekran yiyor veya uygulamadan atiyor. Mavi ekran yedikten sonra duzeliyor ve bilgisayar yeniden baslatiliyor. Ben RAM'lerde sorun olabilir diye RAM'leri degistirip yeni RAM satin aldim fakat sorun cozulmedi. Bana yardimci olabilecek bilgili arkadaşlar var mi istedigi her bilgiyi atmaya çalışacağım. Mavi ekranlarda genellikle "DPC_WATCHDOG_VIOLATION" hatasi aliyordum. Yardimci olursaniz teşekkürler.

Son düzenleme:
Ekran kartında sorun olabilir PC'yi aldığın yere kuruma götür sorundan bahset sana daha detaylı yardımcı olurlar.

Ekran kartında sorun olabilir PC'yi aldığın yere kuruma götür sorundan bahset sana daha detaylı yardımcı olurlar.
dogrudur hocam ne yaparsam yapayim duzeltemedim malesef bu hatayi. ekran kartinda sorun olup olmadigini anlamanin kesin bir yolu var mi peki?

Windows update gir ve isteğe bağlı olanlar dahil ne varsa yükle.
BIOS güncelle. Yukarı'da verdim. Mfalsh ile güncelleyebilirisin. Güncelleme sonrası restore defaults save yap BIOS'ta. XMP vb. ayarları kurcaladıysan iptal et.

Ekran kartını yani Nvidia burada anlattığım şekilde sil.
Sonra bunu yükle.
Bunları'da yükle.

Sonra sistemi 1-2 kere yeniden başlatıp gelişmeleri bana bildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…