BX 500 garanti kapsamına girer mi ?

Makaleler
2
Şu konudaki gibi bir sorunum var. Aslında şu zamana kadar aşırı önemsemedim, zaten diskte işletim sistemi dışında pek bir şey yok.

Garantiye göndersem sizce değişim ya da iade çıkar mı yoksa boşuna mı uğraşırım ?

Özellikle garantiye benzer sebeplerden BX 500 yollayanların yorumları benim için önemli.

Gönder 78 derece nedir? Bende de aynı SSD var. 2 ayı geçti sağlık %99. Okuma hızı 560Mb/sn, yazma hızı 500Mb/sn. Max 63 derece görmüş şimdiye kadar.
Bende programlarda maksimum 19005.. derece diyor ve sağlık durumu bundan dolayı "failed" yazıyor ama ısınma ve düşük hız harici bir sorunu yok.

Hız testini tekrar dene. 4-5 kez test yap. Bazenleri Write hızı yanlış gösteriliyor.
1GB veri ile test yapınca sorun yok, 500MB civarı çıkıyor. Yalnız iş 8GB veri testine gelince ısınıp saçma değerler veriyor. Konumdaki testte yine 20MB/S çıkmış ama ben 5MB/S bile gördüm 😀

Kısacası 3-5 saniye 500MB/S yazma yapabiliyor ama sonra ısınıp 2-3MB/S gibi komik rakamlara çakılıyor.

1GB veri ile test yapınca sorun yok, 500 MB civarı çıkıyor. Yalnız iş 8 GB veri testine gelince ısınıp saçma değerler veriyor. Konumdaki testte yine 20MB/S çıkmış ama ben 5MB/S bile gördüm 😀

Dediğim siz servise yollayın servis durumunu da burada devam ettirebilirsiniz. Bilgilendirme amaçlı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı