ByeDPI ile Roblox'a girilirken sistem donuyor

depulso

Femtopat
Daha fazla  
Ben Roblox'a ByeDPI açtıktan sonra Roblox'u açınca PC komple donuyor. Niye?

Son düzenleyen: Moderatör:
ByeDPİ yerine Warp indirip dener misiniz?

1760828540027.png

Ayarların bu şekilde olduguna dikkat edin ama

valla ben discordla çok işim olmasa da işe yarıyor mu diye dns dpi değiştirmiştim evet her yere girdik ettik ama sonra benim ip'den biri girip Malatya'daki adamın kredi kartından 50 bin mi ne para çekmiş. Karakola gittik ifade verdik yani.

yani yükledikten sonra olması ilginç yani.

Vallahi ben Discord'la çok işim olmasa da işe yarıyor mu diye DNS DPI değiştirmiştim evet her yere girdik ettik ama sonra benim IP'den biri girip Malatya'daki adamın kredi kartından 50 bin mi ne para çekmiş. Karakola gittik ifade verdik yani.

Yani yükledikten sonra olması ilginç yani.

Geçmiş olsun

Ben Roblox'a ByeDPI açtıktan sonra Roblox'u açınca PC komple donuyor. Niye?
ByeDPI kullanmayın açık bulunup hacklenme ihtimali var birde ip değiştiği olmuyor burda erişim engelli sitelere girdiğiniz zaman sıkıntı çıkarır bağlanma yöntemi hiç güvenilir değil ve daha doğrusu byedpi ruslar tarafından sürekli popüler sosyal medyadaki içerikler yada kendisine erişim engeli koyulduğu için insanlar VPN açıp kapatmaktan bıktı ve 1-2 Rus geliştirici açık kaynak olarak yayınladılar bunu.

Ve sürekli kullanmanız internet'e aşırı yük verir.

valla ben discordla çok işim olmasa da işe yarıyor mu diye dns dpi değiştirmiştim evet her yere girdik ettik ama sonra benim ip'den biri girip Malatya'daki adamın kredi kartından 50 bin mi ne para çekmiş. Karakola gittik ifade verdik yani.

yani yükledikten sonra olması ilginç yani.
Hocam bağlanma yöntemi hiç güvenilir değil zaten. VPN'den kat kat güvensiz. Önüne gelen şu vpni yükledim cihazım çöktü bilgisayar gitti diyor dediği uygulamalarda yıllardır güvenilir mağazada var arkadaş VPN'e bağlanınca bilgisayara Trojan nasıl giriyorsa.

ByeDPİ yerine Warp indirip dener misiniz?

Eki Görüntüle 2590164

Ayarların bu şekilde olduguna dikkat edin ama
1.1.1.1 Herkese aynı ip adresi veriyor bu hem yavaş olmasına sebep oluyor hemde hacklenme garantisi veriyor ben onla 1 kere onu kullanıp kendi evimden hesabı girdim sonradan başka evden girince siz olduğunuzu doğrulayın çıkmıştı sonradan 1.1.1.1 kullanıp girdiğimde anında soktu beni hesap'a eğer birisi e-postanızı bulunduysa her an hacklenme garantisi veriyor.

Son düzenleme:
ByeDPI kullanmayın açık bulunup hacklenme ihtimali var bir de IP değiştiği olmuyor burada erişim engelli sitelere girdiğiniz zaman sıkıntı çıkarır bağlanma yöntemi hiç güvenilir değil ve daha doğrusu byedpi Ruslar tarafından sürekli popüler sosyal medyadaki içerikler ya da kendisine erişim engeli koyulduğu için insanlar VPN açıp kapatmaktan bıktı ve 1-2 Rus geliştirici açık kaynak olarak yayınladılar bunu.

Ve sürekli kullanmanız Internet'e aşırı yük verir.

Hocam bağlanma yöntemi hiç güvenilir değil zaten. VPN'den kat kat güvensiz. Önüne gelen şu VPN'i yükledim cihazım çöktü bilgisayar gitti diyor dediği uygulamalarda yıllardır güvenilir mağazada var arkadaş VPN'e bağlanınca bilgisayara Trojan nasıl giriyorsa.

1.1.1.1 Herkese aynı IP adresi veriyor bu hem yavaş olmasına sebep oluyor hem de hacklenme garantisi veriyor ben onunla 1 kere onu kullanıp kendi evimden hesabı girdim sonradan başka evden girince siz olduğunuzu doğrulayın çıkmıştı sonradan 1.1.1.1 kullanıp girdiğimde anında soktu beni Hesap'a eğer birisi e-postanızı bulunduysa her an hacklenme garantisi veriyor.

Yaklasık 3 aydır kullanıyorum. Dediklerinizin hiçbirini yaşamadımda VPN de nasıl hacklenme oluyor?

Yaklasık 3 aydır kullanıyorum. Dediklerinizin hiçbirini yaşamadımda VPN de nasıl hacklenme oluyor?
Adamlar sallıyor işte bizim devlet kolpayı atmış ilkden bilgisayar çökme olayıda zaten daha PC kullanması bilmeyen 1-2 TikTokçu tayfanın yanlış kurması ile oluyor önüne gelen tikleri işaretliyor. Ve üstelik bunların hepsi yabancı olup böyle birşey söz konusu olursa dava açılıp kapanır ama bu VPN bağlantısı ile keylogger yapılması imkansız Trojan kaptım diyen bile var ve VPN lerde herkese random ip verilir ve sürekli değişilip durulur yabancılarda böyle dolandırıcılık yapsan seni paket ediyorlar büyük ihtimal 1-2 teknoloji bilmeyen VPN açıkken bana virüs girmez diye düşünüp dolandırıcılık sitelerine kullanıcı adı şifre yazıyor hesap çaldıranların çoğu bundan ve en komiğide oyun hesabını koskocaman şirketin ne yapması adamlar zaten abonelikten kazanıyorlar yeterince.

Vpn den nasıl rat bulaşıyorsa.

Adamlar sallıyor işte bizim devlet kolpayı atmış ilkden bilgisayar çökme olayı da zaten daha PC kullanması bilmeyen 1-2 TikTokçu tayfanın yanlış kurması ile oluyor önüne gelen tikleri işaretliyor. Ve üstelik bunların hepsi yabancı olup böyle bir şey söz konusu olursa dava açılıp kapanır ama bu VPN bağlantısı ile keylogger yapılması imkansız Trojan kaptım diyen bile var ve VPN'lerde herkese random IP verilir ve sürekli değişilip durulur yabancılarda böyle dolandırıcılık yapsan seni paket ediyorlar büyük ihtimal 1-2 teknoloji bilmeyen VPN açıkken bana virüs girmez diye düşünüp dolandırıcılık sitelerine kullanıcı adı şifre yazıyor hesap çaldıranların çoğu bundan ve en komiğide oyun hesabını koskocaman şirketin ne yapması adamlar zaten abonelikten kazanıyorlar yeterince.

VPN'den nasıl RAT bulaşıyorsa.

Sen Discord icin kullanıyor musun kullanıyorsan ne kullanıyorsun soyler misn

Technopat Haberler

Geri
Yukarı