Bynogame güvenli mi?

Rules1232

Decapat
Arkadaşlar ByNoGame üyeliği açtım. Bildiğiniz üzere T.C numarası istiyor. Ben Kıbrıs'lı olduğumdan kimlik fotosu attım. Birtek imzayı kapattım diğer bilgiler lazım olur diye. Sonra kimlikle neler yapılabildiği aklıma geldi. Canlı desteği ile konuştum. Hesabı kapatırken tüm bilgilerimin silineceği söylendi. Sözleşmelerine baktığımda 3. Parti kişilere bu bilgiler paylaşılamaz yazıyor. Sizce bir sıkıntı olmaz değilmi? Elim ayağım titriyor yemin ederim. İyi günler.

Off kalp krizinden gidicektim. Teşekkür ederim yanıtın için.
Bende zamanında CSGO skini satıp parayı kartıma aktarmıştım sanırım onun için istiyorlar TC yi endişelenecek bir şey yok yani.

Bende zamanında CSGO skini satıp parayı kartıma aktarmıştım sanırım onun için istiyorlar TC yi endişelenecek bir şey yok yani.
Cevabın için çok teşekkür ederim.
Cevabın için teşekkürler.
Gayet güvenilir bir sitedir içiniz rahat olsun.
Yani eminsin değilmi? Sonuçta t.c vermedim direk kimlik attım. Gerçi herkes güvenli diyor technopat moderatörüde demiş zamanında. Ama kimlik atınca bilemedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı