ByNoGame'den skin alma

Sinan Engin v1

Decipat
Katılım
18 Aralık 2020
Mesajlar
1.523
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ByNoGame'den skin almak istiyorum fakat bu takas nasıl yapılır bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Takasımı bilmiyorsunuz yoksa Ödeme işlemi vs. mi ?
Takas için satıcı veya siz arkadaşlık isteği atıyorsunuz Steam üzerinden satıcı takas teklifi yolluyor ve onaylıyor size de yukarıya bildirim geliyor mektup kutusu yeşil oluyor oradan takas isteklerine geliyorsunuz ve sizde teklifi onaylıyorum butonuna basıyorsunuz daha sonra skin hesabınıza geçmiş oluyor. ( bazı skinler için bekleyebilirsiniz 15 gün veya 1 gün belli olmuyor. )
 
Takas bilgilerinizi girdikten sonra siparişi veriyorsunuz. ByNoGame sizden parayı alıyor. Satıcı size skini takas adresiniz üzerinden teslim ettiğinde ByNoGame desteğe skini aldığınıza dair mesaj atıyorsunuz. Sonrasında para satıcıya gidiyor, bu kadar.
 
Ödeme nasıl olacak peki? Mesela parayı aldı takası iptal edip cukkalama ihtimali var mı?

Benim bildiğim kadarı ile siz satın al butonuna bastıkdan sonra cüzdanınızdaki para sitenin bankasına gidiyor, ve buradan satıcı kayıtlı bir şekilde size skini verdiğini onaylıyor ve sizde size geldiği için onaylıyorsunuz daha sonra para satıcıya skinde size gelmiş oluyor. ( eğer onaylamaz iseniz satıcı video kayıt'ı varsa şikayet oluşturabilir ve o para yine de çekilir cüzdanınızdan. Yani cukkalama ihtimali yok yapsa bile T.C. kimlik eklemek zorunda. )
 
Yani bir nevi ilk önce iş sonra para misali ilk önce benim aldığım kontrol edilcek sonra para satıcının hesabına geççek
 
Yani kısaca olay şu:Ben istediğim skini satın al diycem.Bilgileri yazdıktan sonra bynogamede kalcak para satıcıya değil sonra steamden ark olup takas yapılcak.Sonra desteğe takas yapıldı diycem adamda parasını alcak bitcek.Doğru mu anladım?
 
Yani kısaca olay şu: Ben istediğim skini satın al diyeceğim. Bilgileri yazdıktan sonra ByNoGame'de kalacak para satıcıya değil sonra Steam'den Ark olup takas yapılcak. Sonra desteğe takas yapıldı diyeceğim adamda parasını alacak bitecek. Doğru mu anladım?

Desteğe onayladığınızı yazmayacaksınız sitede satın alımlarım kısmında onayladığınızı belirteceksiniz. ( desteğe yazabilirsiniz size yardımcı olurlar. )
 
Csmoney'den skin almak daha mantıklı geliyor bana. Desteğe skini aldım gibi bir aşama yok en azından.
 

Geri
Yukarı