C-130 Hercules Hava Gösterisi ve Loop Hareketi

@ZORO o hareket dışardan bakınca bitiyor ama içerdeki karmaşa hala devam ediyor aynen:) Aynen bir iki defa takla denemelerimiz oldu. Hatta başlarda acemilikten kafamı kokpit camına çok vurduğum da oldu:)
@Ribozom bi' S-400'ün lafı mı olur aramızda senden değerli mi:) Bak @ZORO dostum çekti emaneti, yargı dağıtacak birazdan🤣
Ben hep havadayım ne zaman istersen ateşleyebilirsin🤣
Kullan at S-400 lerim bitmiş. 5 dakika bekle AliExpress'ten sipariş edeyim.

@painkiller helal dostum 🤣

@ZORO o hareket dışardan bakınca bitiyor ama içerdeki karmaşa hala devam ediyor aynen:) Aynen bir iki defa takla denemelerimiz oldu. Hatta başlarda acemilikten kafamı kokpit camına çok vurduğum da oldu:)

Aman dikkat edin kendinize, çok zor hareketler bunlar. Foto ya da video varsa görmek isteriz hünerlerini. 👍

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

''Takla atmayana yem yok'' 🤣

@ZORO valla takla atmayana yem yok doğru:) Biraz iş olarak yoğunluğum var pek resim veya videoya zaman ayıramadım ama toplu bir girişeceğim o işlere:)
@Ribozom S-400 sesi dediğin inip kalkan Rus uçaklarının sesleri mi? Evet Akıncı’da çalışan bir arkadaşım var, o da anlatıyordu bitmiyor işler bu ara diye.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı