LinnOG Picopat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 21 Ekim 2020 #1 C# ile ilgili kitap almak istiyorum ama sürümler karşıma çıktı farklar nelerdir? Önereceğiniz kitap var mı? Benim almayı düşündüğüm kitaplar: Her Yönüyle C# 8.0 - Volkan Aktaş Kitabı ve Fiyatı - Hepsiburada Her Yönüyle C# 8.0 - Volkan Aktaş kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Her Yönüyle C# 8.0 - Volkan Aktaş eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al. www.hepsiburada.com Her Yönüyle C# 7.0 Bir Sefer Algan eseri olan Her Yönüyle C# 7.0 en cazip fiyat ile idefix'te. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.idefix.com Bu ikisi arasında kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2020
C# ile ilgili kitap almak istiyorum ama sürümler karşıma çıktı farklar nelerdir? Önereceğiniz kitap var mı? Benim almayı düşündüğüm kitaplar: Her Yönüyle C# 8.0 - Volkan Aktaş Kitabı ve Fiyatı - Hepsiburada Her Yönüyle C# 8.0 - Volkan Aktaş kitabı en iyi fiyatla burada! Tıkla, Her Yönüyle C# 8.0 - Volkan Aktaş eserini hızlı ve kolay bir şekilde satın al. www.hepsiburada.com Her Yönüyle C# 7.0 Bir Sefer Algan eseri olan Her Yönüyle C# 7.0 en cazip fiyat ile idefix'te. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.idefix.com Bu ikisi arasında kaldım.
Quiong Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 564 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisligi Öğrencisi 21 Ekim 2020 #2 Genelde güncellik ve eklemeler, her zaman en günceli daha iyidir. (Deitel C için konusuyorum bu kitabii incelemedim hiç ama muhtemelen aynıdır durum) Artı 0 Eksi
Genelde güncellik ve eklemeler, her zaman en günceli daha iyidir. (Deitel C için konusuyorum bu kitabii incelemedim hiç ama muhtemelen aynıdır durum)
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.446 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 21 Ekim 2020 #3 Yeni şeyler ekleniyor. Güncel kitaplarda onlardan da bahsediliyordur. Artı 0 Eksi
B bugzone2.0 Hectopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 471 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İzmit/KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Jr. Java Back-end Developer 25 Ekim 2020 #4 Microsoft C# Sürüm ve Yenilikleri Sol taraftan merak ettiğiniz sürümlere tıklayıp okuyabilirsiniz, Türkçe çevirisi pek iyi değil. Artı 0 Eksi
Microsoft C# Sürüm ve Yenilikleri Sol taraftan merak ettiğiniz sürümlere tıklayıp okuyabilirsiniz, Türkçe çevirisi pek iyi değil.