C# Aidat takip programı

Cevap yazmadınız çalıştı mı, çalışmadı mı?
O program beş dakikada yazılmış bir şey değil. En az 4-5 saat uğraştım. Kodların detayından anlamış olmanız lazım. Daha detaylı kodlar vardı da kafanız karışmasın diye sildim.
Siz beş dakika ayırıp olumlu, olumsuz geri dönüş bile yapmadınız.
 
Son düzenleme:
Okul sınavları yüzünden programa açıp bakamadım bile. Bu haftasonu açıp bakabilirsem cevap yazacağım. Emeğiniz için çok teşekkür ederim.
 
Sql server kurulu olmadan çalışmaz program.
Proje dosyası burdan indirin.
Microsoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.

App.Config dosyasını Sql server kurduktan sonra düzenleyeceksiniz. Sql Server için Data Source genelde ".\SQLEXPRESS" olarak varsayılan kurulur. Yerel Veritabanı "LocalDB" ise "(localdb)\v11.0" şeklinde varsayılan kurulur.
Kod:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>

  <startup>
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5" />
  </startup>
  <connectionStrings>
    <add name="AidatContext" connectionString="Data Source=(localdb)\ProjectsV12;Initial Catalog=Aidat;Integrated Security=True;MultipleActiveResultSets=True"
      providerName="System.Data.SqlClient" />
  </connectionStrings>
</configuration>

SQL Server 2014 Express with Tools 64 Bit indirin.


hocam selam,
link çalışmıyor yenileyebilir misiniz?

teşekkürler
 
Windows Phone değil Windows Wpf programı. Asp.net olanı da siz kendiniz yazın. Çok kapsamlı bir program değil. Asp.net hiç bilmiyorsanız işe Asp.net öğrenerek başlayın.
 
AidatTakip.rar duruyor internette. Sql Server ayarlarını ve App.config dosyasındaki ConnectionString ayarlarını yapmanız lazım sadece. İnternette yeterli bilgiyi bulabilirsiniz.
Araştıracağım sağolun Bide galiba yılda hata var.
AidatTakip.rar duruyor internette. Sql Server ayarlarını ve App.config dosyasındaki ConnectionString ayarlarını yapmanız lazım sadece. İnternette yeterli bilgiyi bulabilirsiniz.
Araştırdım fakat bi sonuç elde edemedim yardımcı olurmusunuz
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı