C# aylık gelir gider hesaplayıp ciroyu bulma

Qasl

Zeptopat
Daha fazla  
C#'da Textbox'lara girilen değerleri (gelir ve gider olarak ayrı olacak şekilde) toplayıp, bunu SQL veri tabanına kaydedecek. Daha sonra aylık olarak gelir, gider ve ciroyu göstermesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ödevin değil mi? Kendin biraz başla devamını getirelim?

Kızgın atan arkadaşlar duygusallığa gerek yok. Konu sahibinin ilk mesajı. İstenen şey ödev formatına uygun %90 ödev çözdürme amaçlı açılmış konu. Ben de mühendislik öğrencisiyim ve ben bu tarz projelere saatlerimi verirken bazı arkadaşlar hiç emek harcamadan benim emeğimi hatta daha fazlasını elde ediyor.

Son düzenleme:
Evet, ödevim. Projenin diğer kısımlarını kendim yaptım. Fakat işletmenin gelir, gider ve ciroyu aylık olarak hesaplayıp gösterme kısmını nasıl yapabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Yaptığın kısmı at göreyim? Projeyi at devam edeyim?

Rar halinde SQL veri tabanımı ve projeyi gönderebilirim. Ama buradan gönderilmiyor galiba. Nasıl gönderebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı