c.bat virüs mü?

Dosya Ekleri

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 66
Yaklaşık 15 gün önce VirusTotal'e yüklenmiş bir program. Bu kadar çabuk nasıl bu uygulamayı buldunuz? Hayret verici. Daha yeni bir program olduğu için AV'ler veritabanlarına bu programı eklememiş olabilirler. @melih67 Program şu an herhangi bir AV'yi yükleyip kurduğunuz anda çalışıp bilgisayarı 10 saniyede kapatacaktır.

Çoğu antivirüs uygulamasının Kayıt Defterini silmeye ve bilgisayarı 10 saniyede kapatmaya ayarlanmış bir virüse destek programı gibi duruyor. Bu programı çalıştırmayın ve Kaspersky Secure Disk ile sisteminizi temizleyin.

Bu rehberle birlikte bu uygulamayı kullanırsanız sorununuz muhtemelen çözülecektir.

Direk çalışıyor. Windows başladığı anda. Bilmiyor iseniz konuşmayın :).

Windows başladığı anda çalışsaydı şuana kadar PC gg olurdu içindeki kodlarda hem antivirüsleri kapatma hem önemli Windows dosyalarını silme(registry vb.) Ve PC'yi bunları yaptıktan sonra kapatma kodu var hem bilmediğimi nereden çıkardınız?

Şimdi ne yapmalıyım direk bodozlama dalıp siliyim mi yoksa başka bir yöntem ile mi?

Tamamdır deniyorum.

Hocam silmeden önce üstte belirttiğim maile atın dosyaları arşivleyip. Bildireceğim yerler var.

Windows başladığı anda çalışsaydı şuana kadar PC gg olurdu içindeki kodlarda hem antivirüsleri kapatma hem önemli Windows dosyalarını silme(registry vb.) Ve PC'yi bunları yaptıktan sonra kapatma kodu var hem bilmediğimi nereden çıkardınız?

Daha uygulama hiç çalışmamış. Bu yüzden açılışta çalışmıyor. Zaten nasıl çalıştıklarını uzunca süredir inceliyorum bu dosya tiplerinin.

Bugün açtığımda cmd yönetici olarak açılıyordu hayır dedim ve büyük ihtimal bu reklam virüsünden kalma birşey çünkü e.reg diye birşey var için
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"Shell"="explorer.exe,nl.exe e. b a t" yazıyor nl.exe diye bişey var reklam virüsünde silmiştim windowstan önceki konuda var hatta

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı