Bu rehberle birlikte bu uygulamayı kullanırsanız sorununuz muhtemelen çözülecektir.Çoğu antivirüs uygulamasının Kayıt Defterini silmeye ve bilgisayarı 10 saniyede kapatmaya ayarlanmış bir virüse destek programı gibi duruyor. Bu programı çalıştırmayın ve Kaspersky Secure Disk ile sisteminizi temizleyin.
Kaspersky Free Rescue Disk | Kaspersky
Thank you for downloading Kaspersky Free Rescue Disk.www.kaspersky.com
![]()
Kaspersky Rescue Disk Kullanım Rehberi
www.technopat.net
Arkadaşlar maşallah C e D .bat ve. Reg dosyaları var alfabe dizmişler.
Tamamdır deniyorum.Bu rehberle birlikte bu uygulamayı kullanırsanız sorununuz muhtemelen çözülecektir.
Direk çalışıyor. Windows başladığı anda. Bilmiyor iseniz konuşmayın.
Şimdi ne yapmalıyım direk bodozlama dalıp siliyim mi yoksa başka bir yöntem ile mi?
Tamamdır deniyorum.
Windows başladığı anda çalışsaydı şuana kadar PC gg olurdu içindeki kodlarda hem antivirüsleri kapatma hem önemli Windows dosyalarını silme(registry vb.) Ve PC'yi bunları yaptıktan sonra kapatma kodu var hem bilmediğimi nereden çıkardınız?
Bugün açtığımda cmd yönetici olarak açılıyordu hayır dedim ve büyük ihtimal bu reklam virüsünden kalma birşey çünkü e.reg diye birşey var içinWindows başladığı anda çalışsaydı şuana kadar PC gg olurdu içindeki kodlarda hem antivirüsleri kapatma hem önemli Windows dosyalarını silme(registry vb.) Ve PC'yi bunları yaptıktan sonra kapatma kodu var hem bilmediğimi nereden çıkardınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.