C# Console çalışmalarım

Dostum azmini tebrik ederim öncelikle kodlarını inceledim aklı başında insanın uğraşacağı şeyler değil. Sana verebileceğim en önemli tavsiye acilen fonksiyon ve metot kavramlarını öğrenmen gerekli.

Teşekkürler. En azından idam mahkumu gibi yargılamadınız. Bu arada kaça gidiyorsun?
Son ekleneni denedim, derlendi.

SS?
vs editöründen kopyala yapıştır yapmışsın sanırım. "Class" yapıları eksik, main de eksik Ti sanırım. Bu şekilde derlenmiyor.

ConsoleApp1
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. En azından idam mahkumu gibi yargılamadınız. Bu arada kaça gidiyorsun?

https://www.mediafire.com/file/hsvtzri409assdv/ConsoleApp1.sln/file
Sadece solution dosyası ile derlenemez. Github üzerine yüklemen lazım acilen :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaman kaybıymış zaten TXT dosyası attım main class ı da yeni proje atınca geliyor niye github la uğraşacağım?
Dostum insanlara bir şey sunuyorsun ve tavsiye istiyorsun sonrasında tavsiye verdiklerinde tersliyorsun ne yapmaya çalıştığını halen anlamadınm. Git Hub'a yüklemelisin çünkü daha kolay şekilde ulaşılabilir ve okunabilir olur.Bu şekilde txt dosyasından alıp solutiona yapıştırmakmış kimse uğraşmaz.
 
Dostum insanlara bir şey sunuyorsun ve tavsiye istiyorsun sonrasında tavsiye verdiklerinde tersliyorsun ne yapmaya çalıştığını halen anlamadınm. Git Hub'a yüklemelisin çünkü daha kolay şekilde ulaşılabilir ve okunabilir olur. Bu şekilde TXT dosyasından alıp solutiona yapıştırmakmış kimse uğraşmaz.

Terslemek mi? Kopyala yapıştır dediğin olay Max 10 saniye. Bunu derleyiciye yazmak zor mu?
 
Terslemek mi? Kopyala yapıştır dediğin olay Max 10 saniye. Bunu derleyiciye yazmak zor mu?
İnsanların size verdiği tavsiyeleri umursamıyorsunuz.Derleyiciye yazmak zor ya da kolay demedim ama olay senin projelerini yanlış pazarlaman(sunman) kimse kolay ya da zor olmasına bakmaz senin projeyi doğru pazarlaman önemli direk olarak proje dosyasını Git Hub'a yükleyip insanlara bu şekilde pazarlaman gerekirdi.
 
İnsanların size verdiği tavsiyeleri umursamıyorsunuz. Derleyiciye yazmak zor ya da kolay demedim ama olay senin projelerini yanlış pazarlaman(sunman) kimse kolay ya da zor olmasına bakmaz senin projeyi doğru pazarlaman önemli direk olarak proje dosyasını git Hub'a yükleyip insanlara bu şekilde pazarlaman gerekirdi.

Hocam ben ulusal bir başarı elde etmedim bakan bakar bakmayan keyfine.
 
Hocam ben ulusal bir başarı elde etmedim bakan bakar bakmayan keyfine.

Dostum kusura bakma ama buraya C# Console çalışmalarım adında bir konu açıyorsun ve isteyen bakar istemeyen bakmaz diyorsun.

İnsanları bakması için davet eden sensin ve senin ulusal bir başarı elde etmene gerek yok insanların inceleyip yorum yapabilmesi için normal bir yazılımcının yapması gereken şey budur.

Sadece kendinin bakacağı ve yapacağı bir proje için zorunlu değil Git Hub ama bizlere sunuyorsan güzel bir şekilde sunman gerekir diye düşünüyorum pek anlaşamıyacağız galiba neyse iyi forumlar dilerim.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı