C# Console ile button ve solution nasıl düzenleyebilirim?

kılıç_46

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle yaşadığımız deprem dolayısı ile geçmiş olsun ülkemiz için. Ve deprem merkezinden biri olarak yardımlarını esirgemeyen insanlarımızdan Allah razı olsun devletimiz daim olsun, inşallah.

1 : Yapmış olduğum bu menülerin ortalarda ya da istenilen konumlarda nasıl yerleştirebilirim?
2 : Tek bir "solution" alanında açmış olduğum birden fazla projeleri tek bir ana sayfa üzerine bağlantı yaparak yönlendirmeler yapabilir miyim?
Eğer yapabileceksem, bu solution çalışmalarında nasıl birbiri ile bağlantı kurabilirim?

Dosya Ekleri

• Girişmenü-1.PNG
    Girişmenü-1.PNG
    89,5 KB · Görüntüleme: 38
  • Projeler arası yönlendirme-2.PNG
    Projeler arası yönlendirme-2.PNG
    15,5 KB · Görüntüleme: 33
Solution olarak yapmak yerine tek bir solution içinde Class'lar oluşturun. Butonlar ile diğer Class'lara geçebilirsiniz.

Solution olarak yapmak yerine tek bir solution içinde Class'lar oluşturun. Butonlar ile diğer Class'lara geçebilirsiniz.
Evet aslında önceki küçük çalışmalarımda yapmıştım deprem dolayısı ile bir süreliğini uzak kaldım ve tekrar yapmak için yineleyeceğim. Fakat imkanım oldukça ve deprem olmadığı sürece yeni çalışmalarla geliştirmek ve öğrenmeye devam etmek istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı