Merhabalar değerli Technopat Sosyal forum sakinleri,
C# bilen ve buralarda az, çok yardımcı olmak istiyen sakinlere bir sorum olucaktı. Sorum şu şekilde;
Bildiğim bir program var. Bu programın kaynak kodlarını dnSpy aracılığıyla aldım. Programda bir checkbox a basınca bir program başlatılıyor. Bende bu kodları aldım kendi butonuma yapıştırdım. Projemi hatasız, uyarısız derledim lakin checkbox a basınca bir hata ile karşılaştım fotoğrafını ekledim. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Projeye açılmasını istediğim programı da ekledim. Hata yok?
Kodlar;
Şimdiden yardımcı olucak tüm forum sakinlerine çok teşekkürlerimi iletiyorum.
C# bilen ve buralarda az, çok yardımcı olmak istiyen sakinlere bir sorum olucaktı. Sorum şu şekilde;
Bildiğim bir program var. Bu programın kaynak kodlarını dnSpy aracılığıyla aldım. Programda bir checkbox a basınca bir program başlatılıyor. Bende bu kodları aldım kendi butonuma yapıştırdım. Projemi hatasız, uyarısız derledim lakin checkbox a basınca bir hata ile karşılaştım fotoğrafını ekledim. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Projeye açılmasını istediğim programı da ekledim. Hata yok?
Kodlar;
C#:
bool @checked = this.gunaCheckBox4.Checked;
if (@checked)
{
DialogResult dialogResult = MessageBox.Show("Grif clicker, RiseClient ve SonOyuncuda çalışır. Başlatmak istiyormusunuz?", "", MessageBoxButtons.YesNo);
bool flag = dialogResult == DialogResult.Yes;
if (flag)
{
try
{
File.WriteAllBytes("grif.exe", Resources.grif);
Process.Start("grif.exe",@"");
}
catch (Exception ex)
{
MessageBox.Show(ex.ToString(), "HATA");
}
}
else
{
this.gunaCheckBox4.Checked = false;
}
}
Şimdiden yardımcı olucak tüm forum sakinlerine çok teşekkürlerimi iletiyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: