C#'da girilen bilgiler form kapatıldıktan sonra silinmemesi için ne yapılır?

denis.quast

Hectopat
Yer
Ankara
Basit bir program yapacağım. Konusu devam devamsızlık programı. Öğrenci eklemek istiyorum ve bunlar bir tablo şeklinde sıralanmasını istiyorum. Fakat SQL server olarak denediğimde bir türlü beceremedim. Başka nasıl bir yöntem izliyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Basit bir program yapacağım. Konusu devam devamsızlık programı. Öğrenci eklemek istiyorum ve bunlar bir tablo şeklinde sıralanmasını istiyorum. Fakat SQL server olarak denediğimde bir türlü beceremedim. Başka nasıl bir yöntem izliyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilmeyen biri için önerdiğin yöntem nedir hocam
App settings en basiti olur. Ancak tavsiyem ini olacaktır. Json da olabilir ancak bağımlı olmak yerine düz basit key-value mantığı olacağından ini kullanmanı öneririm.

Murat yücedağ SQL bağlantısı videoalarına bak. SQL bu tarz işler için vardır ve aslında oldukça kolay hangi SQL'i denedin.

Litedb'ye bir bakmanı öneririm. Basit projelerde işe yarar ve uygulamanı daha çok geliştirilebilir yapabilirsin bence. Ben de eskiden vb.net ile öğrenci kayıt programı yapmıştım ve Litedb'nin kullanım rahatlığı çok hoşuma gitmişti. Ayrıca C# ile kullanımı rahat diye hatırlıyorum. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı