K KouPc Attopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 53 25 Ağustos 2022 #1 Nerde hata yaptım? Yardımlarınızı bekliyorum. Dosya Ekleri IMG_20220825_143922.jpg 154,9 KB · Görüntüleme: 277
Çözüm Dynamics 25 Ağustos 2022 Standart inputtan tek bir char okursan artık karakter (whitespaces) kalır o da ikinci scanf tarafından değerlendirilir. %f lerden önce bir boşluk bırak, bu artık karakterlerin atlanmasını sağlayacaktır.
Standart inputtan tek bir char okursan artık karakter (whitespaces) kalır o da ikinci scanf tarafından değerlendirilir. %f lerden önce bir boşluk bırak, bu artık karakterlerin atlanmasını sağlayacaktır.
than Decapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #2 KouPc dedi: Nerde hata yaptım? Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... C yi bilgisayarınıza kurdunuzmu ? Artı 0 Eksi
KouPc dedi: Nerde hata yaptım? Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... C yi bilgisayarınıza kurdunuzmu ?
xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 25 Ağustos 2022 #3 KouPc dedi: Nerde hata yaptım? Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hatayı da gösterir misin ? Artı 0 Eksi
KouPc dedi: Nerde hata yaptım? Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hatayı da gösterir misin ?
ctrlshift Kilopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 13 25 Ağustos 2022 #4 Kodları kod bloğunda at, kodun problemini, varsa hata mesajını daha detaylı göster. Artı 0 Eksi
KS KS K KouPc Attopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 53 25 Ağustos 2022 #5 xxKralTRxx dedi: Hatayı da gösterir misin ? Genişletmek için tıkla... Kod hatası yok uygulama çalışmıyor than dedi: C yi bilgisayarınıza kurdunuzmu ? Genişletmek için tıkla... Dev C++ Son düzenleme: 25 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
xxKralTRxx dedi: Hatayı da gösterir misin ? Genişletmek için tıkla... Kod hatası yok uygulama çalışmıyor than dedi: C yi bilgisayarınıza kurdunuzmu ? Genişletmek için tıkla... Dev C++
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #6 scanf fonksiyonlarını yanlış yazmışsın. Artı 0 Eksi
KS KS K KouPc Attopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 53 25 Ağustos 2022 #7 Dynamics dedi: scanf fonksiyonlarını yanlış yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Detaylı açıklar mısın? Artı 0 Eksi
Dynamics dedi: scanf fonksiyonlarını yanlış yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Detaylı açıklar mısın?
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #8 KouPc dedi: Detaylı açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Detaylık bir durum yok, switch case bloğundaki scanf fonksiyonları yanlış. Artı 0 Eksi
KouPc dedi: Detaylı açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Detaylık bir durum yok, switch case bloğundaki scanf fonksiyonları yanlış.
KS KS K KouPc Attopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 53 25 Ağustos 2022 #9 Dynamics dedi: Detaylık bir durum yok, switch case bloğundaki scanf fonksiyonları yanlış. Genişletmek için tıkla... Nesi yanlış yeni başladım pek bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Dynamics dedi: Detaylık bir durum yok, switch case bloğundaki scanf fonksiyonları yanlış. Genişletmek için tıkla... Nesi yanlış yeni başladım pek bilmiyorum.
xxKralTRxx Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 342 Çözümler 6 25 Ağustos 2022 #10 KouPc dedi: Nesi yanlış yeni başladım pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsan & ile kullandığın kısmı çift tırnak ile parantez arasında yazman gerekiyordu öyle dener misin ? Artı 0 Eksi
KouPc dedi: Nesi yanlış yeni başladım pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsan & ile kullandığın kısmı çift tırnak ile parantez arasında yazman gerekiyordu öyle dener misin ?