C diski biçimlendirilirse D diskindeki oyun gider mi?

S1Lver

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, kısaca derdimi yazayım. Şimdi benim Steam'im C klasöründe. Benim D klasöründe Steam'den biraz oyun var. Yakın zamanda PC'me format atacağım sadece C diskini biçimlendireceğim ve C diskine Windows'umu tekrar kuracağım. Benim sorum Steam'i tekrar indirince D klasöründeki oyunları tanıtabilir miyim? Yedekleme imkanım yok iyi forumlar.

Arkadaşlar merhaba, kısaca derdimi yazayım. Şimdi benim Steam'im C klasöründe. Benim D klasöründe Steam'den biraz oyun var. Yakın zamanda PC'me format atacağım sadece C diskini biçimlendireceğim ve C diskine Windows'umu tekrar kuracağım. Benim sorum Steam'i tekrar indirince D klasöründeki oyunları tanıtabilir miyim? Yedekleme imkanım yok iyi forumlar.

D'de ki klasörü oyun klasörü olarak tanıtıp oyunları doğrulayabilirsiniz.

Hayır bir problem olmaz. Ben D diskinden steam.exe'yi çalıştırarak eskisi gibi kullanmaya devam etmiştim.

D diskine bir şey olmaz. Oyunları tekrar tanıtabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı