C Diski Kendi Kendine Doluyor

Makaleler
2
Sabah 46 GB boş alan vardı şu an 2 GB oldu, her geçen saniye dolmaya devam ediyor. Şu an bile :D. Nasıl çözerim bilen var mı? Arkada inen bir şey falan yok.
Edit: Bir ara 8 GB boş dedi, şimdi 16 GB diyor. Kafasına göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah 46 GB boş alan vardı şu an 2 GB oldu, her geçen saniye dolmaya devam ediyor. Şu an bile :D. Nasıl çözerim bilen var mı? Arkada inen bir şey falan yok.
Edit: Bir ara 8 GB boş dedi, şimdi 16 GB diyor. Kafasına göre.
Win+R'ye basıp "temp" yazıp ordakilderin hepsini sil,yine aynı şeyler yap ancak bu sefer "%temp%" yaz.

Win+R'ye basıp "temp" yazıp ordakilderin hepsini sil,yine aynı şeyler yap ancak bu sefer "%temp%" yaz.
700 MB boşaldı :(. Virüs mü bu acaba bir çeşit? Sabahta yeni bir dosya açıp ismini değiştirmiştim birden masaüstündeki çoğu programın adı o benim yeni klasöre verdiğim isimle değişmişti, 2 tane AV ile taradım ama sonuç yok :/.

700 MB boşaldı :(. Virüs mü bu acaba bir çeşit? Sabahta yeni bir dosya açıp ismini değiştirmiştim birden masaüstündeki çoğu programın adı o benim yeni klasöre verdiğim isimle değişmişti, 2 tane AV ile taradım ama sonuç yok :/.
Virüs değildir,sonuç çıkmadıysa aynı ilemleri yapıp bu sefer prefetch ve recent yazmayı deneyip silmeyi dene.Büyük ihtimalle izniniz yok diyecektir.Ancak birşey olmuyor.

Ne yazıkki buda işe yaramadı :(. Teşekkürler yinede : ).
Kaspersky ile tarat.
PureRa yükle.
Ne yazıkki buda işe yaramadı :(. Teşekkürler yinede : ).
Oldu mu?
(Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem\Sistem Koruması\Yapılandır\Sil).Bunu yap olmazsa söyle.
Kaspersky ile tarat.
PureRa yükle.

Oldu mu?
(Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Sistem\Sistem Koruması\Yapılandır\Sil).Bunu yap olmazsa söyle.
İstersen devre dışıda yapabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı