Çözüldü C diski nasıl boşaltılabilir?

• Konuyu başlatan zRex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 233
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zRex

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| MSI MAG INFINITE S3 11SC-030XTR | NVIDIA GeForce RTX 2060 6 GB | Intel Core I5 11400F 2.60 GHZ veya 3.60 GHZ | 512 GB M.2 SSD + 1 TB HDD | 1x16 GB DDR4 Ram | 500 Watt PSU | 2-3 Tane Fan |
Bilgisayardaki tüm oyunlar (D) klasörüne yüklü ancak C diski aynen bu şekilde:

1709463901988.png

Nasıl boşaltabilirim?

Çözüm

Eki Görüntüle 2131618

Nasıl boşaltabilirim?

Çalıştır'ı açıp %temp% yazarak temp klasörünü temizlediniz mi? Bir keresinde bir tanıdığımın laptopunda 40GB çıkmıştı. Gereksiz dosyalarınızı ve uygulamalarınızı da kaldırırsanız yer açılacaktır.

Eki Görüntüle 2131618

Nasıl boşaltabilirim?

Çalıştır'ı açıp %temp% yazarak temp klasörünü temizlediniz mi? Bir keresinde bir tanıdığımın laptopunda 40GB çıkmıştı. Gereksiz dosyalarınızı ve uygulamalarınızı da kaldırırsanız yer açılacaktır.

Çözüm
Hocam şu anda diskte indirilenler kısmından 73 GB boş yer açtım da temp klasöründe işime yarayan şeyler var ama isimleri çok karmakarışık olduğundan bilmiyorum hangisi işime yarıyor silince işime yarayan dosyalar geri gelebiliyor mu?

Tamam dediğinizi yaptım temizledim ve 105 GB daha yer açıldı sayenizde.

Hocam şu anda diskte indirilenler kısmından 73 GB boş yer açtım da temp klasöründe işime yarayan şeyler var ama isimleri çok karmakarışık olduğundan bilmiyorum hangisi işime yarıyor silince işime yarayan dosyalar geri gelebiliyor mu?

Tamam dediğinizi yaptım temizledim ve 105 GB daha yer açıldı sayenizde.

Tamamdır çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı