Çözüldü C diski nasıl sıfırlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Format ekranına gelip oradan format atman gerek. Başka türlü sadece el ile sistem dosyaları hariç diğer dosyaları silebilirsin.

Format atmak istiyorsan:

Format ekranına gelip oradan format atman gerek. Başka türlü sadece el ile sistem dosyaları hariç diğer dosyaları silebilirsin.

Format atmak istiyorsan:

Çözüm
Format ekranına gelip oradan format atman gerek başka türlü sadece el ile sistem dosyaları hariç diğer dosyaları silebilirsin.

Format atmak istiyorsan:

D diskinde oyunlarım var. D diskine format atmayacağım. Oyunlarım kalır mı orada?

Başka biri sana intihar et dese normal şartlar altında intihar eder misin :D

C diskini silme amacınız nedir ? Sistemi silmek mi istiyorsunuz?
Bunu ayrıca bir işletim sistemi kurulumu sırasında yapabilirsiniz ya da diski fiziksel olarak başka bir işletim sistemine bağlayıp disk izlencesi türevinden silersiniz.

D: Diskini biçimlendirmezsen oyunlar orada kalır. Format ekranında disk bölümü gelecek oradan C: Diskini seç ve biçimlendir. D: Diskine dokunma o ekranda.

Hocam son bir sorum var. Ben OEM Key alıp Windows'u etkinleştirmiştim. O işlemi tekrar yapmama gerek var mı yoksa satın aldığım OEM Key ile devam mı edilecek?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı