Çözüldü C diski ve D diski dışında başka sürücüler var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cqrr243

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar az önce tüm sürücüleri silip C ve D diskini yarı yarıya eşitleyip uygula yaptım fakat yanında diğer sürücülerde eklendi. Ne yapmam gerekiyor?

Çözüm
Durum görseldeki gibiydi fakat oradaki sürücülerden bazılarını sildim son durum 2. görseldeki gibi tek istediğim C ve D diskini birbirine yakın boyutta tutup Windows'u C ye yüklemek nasıl yapacağim bilmiyorum.
Bu sistemde tek sürücü var. Önce Tüm diskleri silin.
Sürücü 0 Bölüm 1'i seçip ileriye basacaksınız. Ancak D sürücüsünü oluşturmamışsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Format atarken 300-500 MB gibi Windows kurtarma şeylerinden bahsediyorsanız ellemeyin hocam onlara problem çıkarmazlar.

Durum görseldeki gibiydi fakat oradaki sürücülerden bazılarını sildim son durum 2. görseldeki gibi tek istediğim C ve D diskini birbirine yakın boyutta tutup Windows'u C ye yüklemek nasıl yapacağim bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20230215_003852.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20230215_004724.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 30
Bu sistemde tek sürücü var. Önce Tüm diskleri silin.
Sürücü 0 Bölüm 1'i seçip ileriye basacaksınız. Ancak D sürücüsünü oluşturmamışsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu sistemde tek sürücü var.
Sürücü 0 bölüm 1'i seçip ileriye basacaksınız. Ancak D sürücüsünü oluşturmamışsınız.

Sizinle hızlıca mesajlaşabileceğimiz bir adres var ise oradan konuşabilir miyiz? Böyle gerçekten zor oluyor.

Sizinle hızlıca mesajlaşabileceğimiz bir adres var ise oradan konuşabilir miyiz? Böyle gerçekten zor oluyor.
Hocam adres genelde vermiyorum, yukarıdaki videoda herşey var, sormak istediğinizi çekinmeden sorun. Videodaki adımları uygulayın, sorununuz çözülür.

Önce Tüm diskleri silin.

Hocam adres genelde vermiyorum, yukarıdaki videoda her şey var, sormak istediğinizi çekinmeden sorun. Videodaki adımları uygulayın, sorununuz çözülür.

Önce tüm diskleri silin.

Verdiğiniz videodan izleyip yaptım.Çok teşekkür ederim iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…