Bu sistemde tek sürücü var. Önce Tüm diskleri silin.Durum görseldeki gibiydi fakat oradaki sürücülerden bazılarını sildim son durum 2. görseldeki gibi tek istediğim C ve D diskini birbirine yakın boyutta tutup Windows'u C ye yüklemek nasıl yapacağim bilmiyorum.
Format atarken 300-500 MB gibi Windows kurtarma şeylerinden bahsediyorsanız ellemeyin hocam onlara problem çıkarmazlar.
Bu sistemde tek sürücü var. Önce Tüm diskleri silin.Durum görseldeki gibiydi fakat oradaki sürücülerden bazılarını sildim son durum 2. görseldeki gibi tek istediğim C ve D diskini birbirine yakın boyutta tutup Windows'u C ye yüklemek nasıl yapacağim bilmiyorum.
Bu sistemde tek sürücü var.
Sürücü 0 bölüm 1'i seçip ileriye basacaksınız. Ancak D sürücüsünü oluşturmamışsınız.
Hocam adres genelde vermiyorum, yukarıdaki videoda herşey var, sormak istediğinizi çekinmeden sorun. Videodaki adımları uygulayın, sorununuz çözülür.Sizinle hızlıca mesajlaşabileceğimiz bir adres var ise oradan konuşabilir miyiz? Böyle gerçekten zor oluyor.
Hocam adres genelde vermiyorum, yukarıdaki videoda her şey var, sormak istediğinizi çekinmeden sorun. Videodaki adımları uygulayın, sorununuz çözülür.
Önce tüm diskleri silin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.