Çözüldü C diskinde alan sürekli artıp azalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eren646

Femtopat
Daha fazla  
Google user data, Google Chrome ile ilişkilidir Google Chrome'un kullanıcı verilerini (tarayıcı geçmişi, şifreler, çerezler, eklentiler, kişiselleştirilmiş ayarlar vb.) Sakladığı bir klasördür ayrıca, Google Drive veya diğer Google servislerinin senkronize edilmiş verileri de bu klasör içinde depolanır.

Kısacası, Google hesapla ilişkili tüm kişisel veriler ve tarayıcıyla ilgili ayarların bulunduğu yerdir rahatlıkla silebilirsiniz.

Bir de bir şey daha diyecektim, yerel disk C'de sürekli alanı bir düşüyor bir çıkıyor. Bunun problemi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yüklediğiniz programlar, oyunlar ve sildiğiniz programlar gereksiz dosya kalıntısı bırakabilir gereksiz dosyaları temizleyin, ayrıca otomatik temizleme açık ise Windows kendi kendine diski temizliyordur ama siz yine de disk temizleme yapın ve temp klasöründeki gereksiz dosyaları temizleyin.
Bir de bir şey daha diyecektim yerel disk C de sürekli alanı bir düşüyor bir çıkıyor bunun problemi nedir?

Alanı derken? Kullanılabilir boş alandan mı bahsediyorsunuz?

Alanı derken? Kullanılabilir boş alandan mı bahsediyorsunuz?
Hiçbir şey yapmadan 5 GB boş alanım var. Biraz vakit geçtikten sonra 3 GB'ye düşüyor, yani boş alan 3 GB'ye kadar iniyor. Biraz vakit geçtikten sonra da yavaş yavaş yükseliyor ve düşüyor, hiç anlamadım. Şu anda 5,83 GB, yeniliyorum 5,86 oluyor, bir daha yeniliyorum 5,82 GB'ye düşüyor.

Yüklediğiniz programlar, oyunlar ve sildiğiniz programlar gereksiz dosya kalıntısı bırakabilir gereksiz dosyaları temizleyin, ayrıca otomatik temizleme açık ise Windows kendi kendine diski temizliyordur ama siz yine de disk temizleme yapın ve temp klasöründeki gereksiz dosyaları temizleyin.

Çözüm

Bana vakit ayırdığın için çok teşekkürler. Bayağı dolmuş temp klasörü. Şu anlık bir sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı