C diskine format atılırsa D diskinde Steam ve Epic Games oyunları açılır mı?

EKMEKİSTAN

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir SSD alacağım için sadece C diskine format atacağım. Steam ve Epic Games C diskinde ama oyunlar D de. Sadece C diskine format atınca D diskindeki GTA 5 ETS 2 vs. baştan yüklemem gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den oyunları CD kalıbında yedekle, C diskini sıfırlayıp Steam'i kurdurktan sonra yedekten geri yükle diyerek CD kalıbındaki yedekleri seçip kurabilirsin, en sağlıklısı bu şekilde olur.

Hayır gerekmez bro, formattan sonra Steam ve Epic Games Launcher'larını kur. Büyük ihtimalle dediğin oyunları tekrar kurmanı isteyecek çünkü dosya konumlarını bilmiyor olacak programlar.

Epic için yine aynı konumun hemen yanına yeni dosya oluştur GTA_V_2 diyebilirsin. Epic'ten GTA 5 i indir çok az bekle yükleme başladıktan sonra durdur. Epic Games'i görev yöneticisinden sonlandır. GTA_V_2 klasörüne git .egstore dosyası oluştuysa asıl gtaV konumundaki tüm dosyaları kes yapıştır. Sonrasında tekrar Epic Games'e gir gtaV in indirmesini devam ettir. Fark edersin indirme kısmında internet kullanmadan sadece diskininin yazma hızını görecekin o sırada epic games dosyaları doğrulayacak tahmini 3-5 dk sürer diskin okuma hızına bağlı olarak.
Steam için de yine benzer bir olay var internette araştırırsan bulacağını düşünüyorum tam emin değilim çünkü ben de hatırladığım bilgilerimden.

Hayır gerekmez bro, formattan sonra Steam ve Epic Games Launcher'larını kur. Büyük ihtimalle dediğin oyunları tekrar kurmanı isteyecek çünkü dosya konumlarını bilmiyor olacak programlar.

Epic için yine aynı konumun hemen yanına yeni dosya oluştur gta_v_2 diyebilirsin. Epic'ten GTA 5'i indir çok az bekle yükleme başladıktan sonra durdur. Epic Games'i Görev Yöneticisi'nden sonlandır. Gta_v_2 klasörüne git. Egstore dosyası oluştuysa asıl GTAV konumundaki tüm dosyaları kes yapıştır. Sonrasında tekrar Epic Games'e gir GTAV'in indirmesini devam ettir. Fark edersin indirme kısmında internet kullanmadan sadece diskininin yazma hızını görecekin o sırada Epic Games dosyaları doğrulayacak tahmini 3-5 dk sürer diskin okuma hızına bağlı olarak.
Steam için de yine benzer bir olay var internette araştırırsan bulacağını düşünüyorum tam emin değilim çünkü ben de hatırladığım bilgilerimden.

Peki hiç GTA indirmeden Epic Games'i D ye taşıyabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı