C döngüyü atlıyor

Makaleler
1
Program içinde struct yapısı içesinde tanımlı olan kullanıcı adı ve şifre ile kullanıcılar alarıyla giriş yapacaklar. Sayıca az oldukları için her kullanıcıya özel bir döngü oluşturdum. Örnek olarak ilk Velinin kullanıcı adı ve şifresini giriyorum ve break ile loop bitiyor fakat bu sefer Ali için sormuyor. Nasıl halledebilirim?
sdadasda.PNG

Program içinde struct yapısı içesinde tanımlı olan kullanıcı adı ve şifre ile kullanıcılar alarıyla giriş yapacaklar. Sayıca az oldukları için her kullanıcıya özel bir döngü oluşturdum. Örnek olarak ilk Velinin kullanıcı adı ve şifresini giriyorum ve break ile loop bitiyor fakat bu sefer Ali için sormuyor. Nasıl halledebilirim?
Eki Görüntüle 1362023
Break kullanınca döngüden çıkıyor, fark ettiysen alttaki while döngüsü zaten üsttekinin içerisinde bulunmakta.

Artı -1 Eksi
Eki Görüntüle 1362023
kodun tamamını paylaşabilir misin fakat gördüğüm kadarıyla yapmak istediğin şey için farklı bi yol izlemen gerekiyo.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı