"C:/eth/a.vbs" Komut Dosyası Bulunamıyor

Çağatay3310

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayara virüs bulaşmıştı. Görev yöneticisinden dosya konumuna gittim (C:/eth/). Burada bir klasör vardı. Virüs diye sildim. Ondan sonra bir virüs programı ile taradım ve virüsü komple sildim. Fakat şimdi bu hatayı alıyorum galiba yanlış bir şeyi sildim yardım edin lütfen.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 767
Antivirusle taratıp temiz önyükleme yapmak çok mu zordu ? Şu sorunları kendi yöntemlerinizle çözecekseniz buraya lütfen konu açmayın.
Neden atarlanıyorsunuz anlamadım? Burası bir forum değil mi? İstediğim konuda istediğim şeyi istediğim zaman sorabilirim. Cevaplamak da cevaplamamak da sizin elinizde.

Neden atarlanıyorsunuz anlamadım? Burası bir forum değil mi? İstediğim konuda istediğim şeyi istediğim zaman sorabilirim. Cevaplamak da cevaplamamak da sizin elinizde.
Sen atar sanıyorsun, biz uyarı diyoruz. Burası forum değil sosyal diğer yerlerden farklıyız. İstediğini soramazsın kurallarımız mevcut. Gereksiz mesaj/bilgi cezasından her isteyen mesaj atamaz.

Sen atar sanıyorsun, biz uyarı diyoruz. Burası forum değil sosyal diğer yerlerden farklıyız. İstediğini soramazsın kurallarımız mevcut. Gereksiz mesaj/bilgi cezasından her isteyen mesaj atamaz.
Gereksiz mi? Burada bir sorunumuz var ve sadece benim sorunum değil. Belki de biraz düşünüp öyle yorum yazmalısınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı