Çözüldü C# Forms'da proje başlatılınca istenmeyen form başlatılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

imamparator61

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Visual Studio C# forms'ta bir projem var. Projede bir ana ekran formu, bir de yönetici paneli formu var. İlk başta yönetici panelini tasarlayıp onun kodlarını yazdığım için hep o formu başlatıyor. İlk ana ekran formunu başlatmasını, ana ekran formunda yönetici paneli butonuna tıklandığında da ana ekran formunun kapatılıp yönetici paneli formunun açılmasını istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Çözüm
Program.cs'e girdiginde Application.Run(new yoneticipanel()); goreceksin. Onu hangi form acilsin istiyorsan onun sinifini yazman lazim. anaekran.cs'in sinifinin adi anaekran'sa Application.Run(new anaekran()); demen yeterli. Sonrasinda anaekran'a da eklersin yonetici panel'i acacak kodu.
Program.cs'e girdiginde Application.Run(new yoneticipanel()); goreceksin. Onu hangi form acilsin istiyorsan onun sinifini yazman lazim. anaekran.cs'in sinifinin adi anaekran'sa Application.Run(new anaekran()); demen yeterli. Sonrasinda anaekran'a da eklersin yonetici panel'i acacak kodu.

Çözüm
Program.cs'yi nasıl açıyorduk? Unuttum.

Çözüm Gezgininde var.
sağolun yardım ettiğiniz için iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…