Çözüldü C# Forms'da proje başlatılınca istenmeyen form başlatılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

imamparator61

Picopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, Visual Studio C# forms'ta bir projem var. Projede bir ana ekran formu, bir de yönetici paneli formu var. İlk başta yönetici panelini tasarlayıp onun kodlarını yazdığım için hep o formu başlatıyor. İlk ana ekran formunu başlatmasını, ana ekran formunda yönetici paneli butonuna tıklandığında da ana ekran formunun kapatılıp yönetici paneli formunun açılmasını istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekran görüntüsü 2025-01-27 214000.png

Çözüm
Program.cs'e girdiginde Application.Run(new yoneticipanel()); goreceksin. Onu hangi form acilsin istiyorsan onun sinifini yazman lazim. anaekran.cs'in sinifinin adi anaekran'sa Application.Run(new anaekran()); demen yeterli. Sonrasinda anaekran'a da eklersin yonetici panel'i acacak kodu.
Program.cs'e girdiginde Application.Run(new yoneticipanel()); goreceksin. Onu hangi form acilsin istiyorsan onun sinifini yazman lazim. anaekran.cs'in sinifinin adi anaekran'sa Application.Run(new anaekran()); demen yeterli. Sonrasinda anaekran'a da eklersin yonetici panel'i acacak kodu.

Çözüm
Program.cs'yi nasıl açıyorduk? Unuttum.

Çözüm Gezgininde var.
sağolun yardım ettiğiniz için iyi akşamlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı