Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ÇözüldüC#C# formunda giriş yapan kullanıcının bilgilerini Label'a yazdırma
Form1 de login kısmım var. Giriş yapan kişi kullanıcı ise form3 açılıyor. Form3 üzerinde ise labellar var. (örneğin ad: ---- gibi) ben bu labellara, giren kullanıcıya göre hangi kullanıcı girdiyse ona ait bilgileri labellar üzerine yazdırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Veri tabanı olarak SQL server kullanıyorum.
A constructor in C# is called when a class or struct is created. Use constructors to set defaults, limit instantiation, and write flexible, easy-to-read code.
learn.microsoft.com
Formu olustururken bunu kullaniyorsun. Asagidaki kodu kullandigina eminim Form3'u acarken. Bu form3'e parametre olarak User'in bilgilerini girmeyi dusundun mu hic?
C#:
Form3 frm = new Form3();
Atiyorum;
C#:
Form3 frm = new Form3(name, surname, userName, mailAddress, dateOfBirth)
Bunun icin de Form3'un constructor'ini soyle degistirmen lazim (Icinde InitializeComponent(); olan fonksiyon);
A constructor in C# is called when a class or struct is created. Use constructors to set defaults, limit instantiation, and write flexible, easy-to-read code.
learn.microsoft.com
Formu olustururken bunu kullaniyorsun. Asagidaki kodu kullandigina eminim Form3'u acarken. Bu form3'e parametre olarak User'in bilgilerini girmeyi dusundun mu hic?
C#:
Form3 frm = new Form3();
Atiyorum;
C#:
Bunun icin de Form3'un constructor'ini soyle degistirmen lazim (Icinde InitializeComponent(); olan fonksiyon);
learn.microsoft.com
Formu olustururken bunu kullaniyorsun. Asagidaki kodu kullandigina eminim form3'u acarken. Bu form3'e parametre olarak User'in bilgilerini girmeyi dusundun mu hiç?
C#:
Form3 frm = new Form3();
Atiyorum;
C#:
Bunun icin de form3'un constructor'ini soyle degistirmen lazim (ıcinde InitializeComponent(); olan fonksiyon);