C# FTP'ye resim yükleme sorunu

Wisekiller97

Megapat
Yer
Turkey
Merhabalar,
C#'ta yaptığım uygulamamda belirttiğim bir resim dosyasını FTP'ye yükleme işlemini gerçekleştiriyorum. Ancak bazen resim boyutu 6-7 MB civarlarına çıkıyor. Bu resim dosyasını FTP'ye yüklerken resmin yarısı veya bir bölümünü karşıya yükledikten sonra (bazen oluyor) FTP bağlantısı kesiliyor. Bu nedenle resim dosyası yarım veya bir bölümü yüklenmiş olarak iletiliyor. Tam olarak yüklenmesi için ne yapabilirim? (Herhangi bir hata almıyorum bu arada, dosyam karşıya yüklenmiş olarak gözüküyor ancak düzgün değil.)

Karşıya yüklemenin bittiği andan itibaren lokaldeki ve sunucudaki her iki dosyanın boyutunu (byte cinsinden) karşılaştırıp eşit olmaması durumunda yükleme işlemini tekrarlayabilirsiniz.

Karşıya yüklemenin bittiği andan itibaren lokaldeki ve sunucudaki her iki dosyanın boyutunu (byte cinsinden) karşılaştırıp eşit olmaması durumunda yükleme işlemini tekrarlayabilirsiniz.
Öneriniz için teşekkürler. İleride karşılaştığım hatalar için deneyeceğim.
Bu arada sorunum çözülmüştür. Nedenine gelirsek bilgisayarımdaki kayıtlı olan resim dosyalarını Bitmap(.bmp) olarak çekiyormuşum. Jpeg olarak güncelledim ve sorunum çözüldü. (Jpeg olarak çekince dosya karşıya tam olarak yükleniyor. Eğer bağlantı kesilirse de hiç yüklemeyip hata vermesini sağlayabiliyorum).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı