C# için kitap önerisi

beratRBD

Yoctopat
Daha fazla  
C# dilini öğrenmek istiyorum hatta başladım da fakat çok yavaş ilerleyebiliyorum çünkü günümün üçte biri okulda geçiyor. Bunun için kitap lazım fakat daha önce hiç yazılım kitabı almadım hatta yazılım kitabını bırakın adamakıllı bir roman okuduğum bile söylenemez. Bu yüzden hangi kitabı alacağım konusunda kararsızım. Bu yüzden öneriye ciddi anlamda ihtiyacım var.

Kitaptan istediğim nitelikler şunlar
1-) yazılıma yeni başlayanlar için değil de daha orta kısım için olan bir kitap (C# halihazırda giriş yaptım ve yazılım konusunda yeni olmadığım için böyle)

2-) Örnek projeler ya da kendimi test etmek için proje fikirleri verecek bir kitap olsun

3-) Benim gibi lafı dolandırmadan net bir anlatım sunsun.

Merhaba hocam :).
C# 12 ve .NET 8 – modern cross-platform development (mark j. Price)
Sefer algan - her yönüyle C#
Head first C# (jennifer Green'e & andrew stellman)

Hangi alana (web, oyun, mobil) yönelmek istediğini söylersen, o alana özel proje fikirleri de verebilirim hocam.

Merhaba hocam :).
C# 12 ve .NET 8 – modern cross-platform development (mark j. Price)
Sefer algan - her yönüyle C#
Head first C# (jennifer Green'e & andrew stellman)

Hangi alana (web, oyun, mobil) yönelmek istediğini söylersen, o alana özel proje fikirleri de verebilirim hocam.
Şuanlık Masaüstü uygulamalardan ilerliyorum hocam fakat asıl hedefim Mobil oyunlar.
"Sefer algan - her yönüyle C#" bu kitap uygunmu Masaüstü için

Şuanlık Masaüstü uygulamalardan ilerliyorum hocam fakat asıl hedefim Mobil oyunlar.
"Sefer algan - her yönüyle C#" bu kitap uygunmu Masaüstü için
Türkiye de bir klasik sayılır o kitap ama masaüstü için artıları eksileri var
Kitap temel c# mantığını bide windows form app (masaüstü) tarafını öğrenmek için iyidir eğer ben yolun başındayım değişken nedir sınıflar oop nasıl çalışır diyorsan bu kitap sana sağlam temel attırır.
mobil oyun için Unity geliştirmek için C# dilini su gibi bilmen gerekiyor. bu kitap sana o dili öğretir ama oyun yapmayı öğretmez
Kitabı öğrenip pratik yapıp kendine üst bilgi katman gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı