E Emirhancelik05 Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 C# ile Arduino veya herhangi bir mikro denetleyici arasında kablosuz veri aktarımı nasıl yapabilirim?
C# ile Arduino veya herhangi bir mikro denetleyici arasında kablosuz veri aktarımı nasıl yapabilirim?
tahaklkt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 2.127 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri TUF RTX 3060, i3 12100F, Corsair Vengeance 8x2 3200 mHZ RAM, Kingston NV1 500 GB SSD, Corsair H150i Sıvı Soğutma, Asus TUF GT 301 Kasa, Asus TUF 550W PSU Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #2 ESP8266 kullanarak ve C ile web üzerinden gönderme yaparak yapılabilir. Bluetooth ile yapılabilir. ESP8266 tavsiyemdir.
ESP8266 kullanarak ve C ile web üzerinden gönderme yaparak yapılabilir. Bluetooth ile yapılabilir. ESP8266 tavsiyemdir.
E Emirhancelik05 Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #3 ESP8266 ile tek bir mikrodenetleyici kullanarak bu işi yapabilir miyim ? Verileri bir arayüzde görüp müdahale etmek istiyorum.
ESP8266 ile tek bir mikrodenetleyici kullanarak bu işi yapabilir miyim ? Verileri bir arayüzde görüp müdahale etmek istiyorum.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Haziran 2022 #4 Emirhancelik05 dedi: ESP8266 ile tek bir mikrodenetleyici kullanarak bu işi yapabilir miyim ? Verileri bir arayüzde görüp müdahale etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Seri portlar kullanilabilir. Tek mikrodenetleyici ile yapilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Emirhancelik05 dedi: ESP8266 ile tek bir mikrodenetleyici kullanarak bu işi yapabilir miyim ? Verileri bir arayüzde görüp müdahale etmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Seri portlar kullanilabilir. Tek mikrodenetleyici ile yapilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E Emirhancelik05 Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #5 Linuxginar dedi: Seri portlar kullanilabilir. Tek mikrodenetleyici ile yapilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Seri port kablolu mu oluyor ?
Linuxginar dedi: Seri portlar kullanilabilir. Tek mikrodenetleyici ile yapilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Seri port kablolu mu oluyor ?
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.013 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Haziran 2022 #6 Emirhancelik05 dedi: Seri port kablolu mu oluyor ? Genişletmek için tıkla... Evet kablolu oluyor, Arduino'yu setle beraber aldıysan sende olması gereken o mavi kablo seri port kablosu.
Emirhancelik05 dedi: Seri port kablolu mu oluyor ? Genişletmek için tıkla... Evet kablolu oluyor, Arduino'yu setle beraber aldıysan sende olması gereken o mavi kablo seri port kablosu.
E Emirhancelik05 Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #7 Kablom var ama kablosuz iletişim istiyorum. Personel takip sistemi yapmak istiyorum.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Haziran 2022 #8 Emirhancelik05 dedi: Kablom var ama kablosuz iletişim istiyorum. Personel takip sistemi yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablosuz demissiniz lutfen kusuruma bakmayin. Bu durumda evet, Bluetooth veya WiFI gerekiyor.
Emirhancelik05 dedi: Kablom var ama kablosuz iletişim istiyorum. Personel takip sistemi yapmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Kablosuz demissiniz lutfen kusuruma bakmayin. Bu durumda evet, Bluetooth veya WiFI gerekiyor.
E Emirhancelik05 Decapat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #9 Linuxginar dedi: Kablosuz demissiniz lutfen kusuruma bakmayin. Bu durumda evet, Bluetooth veya WiFI gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Tek ESP8266 ile ve tek denetleyici ile yapılamaz mı ?
Linuxginar dedi: Kablosuz demissiniz lutfen kusuruma bakmayin. Bu durumda evet, Bluetooth veya WiFI gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Tek ESP8266 ile ve tek denetleyici ile yapılamaz mı ?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Haziran 2022 #10 Emirhancelik05 dedi: Önemli değil. Tek ESP8266 ile ve tek denetleyici ile yapılamaz mı ? Genişletmek için tıkla... ESP8266'ya bunun gibi kod yukleyebilirsiniz: ESP8266: uploading code from Arduino IDE - techtutorialsx How to upload code to ESP8266 using the Arduino IDE and a Serial-USB converter. techtutorialsx.com Ancak verileri almak icin de gerekecek, Bluetooth sensoru olabilir iki adet. Tek denetleyici ile olur mu bilemiyorum. Ornegin iki Arduino'nun birinde HC-05 birinde HC-06 olacak, HC-05 yazma ozelligi ile HC-06'ya veri gonderecek ve HC-06'dan veriler okunacak gibi.
Emirhancelik05 dedi: Önemli değil. Tek ESP8266 ile ve tek denetleyici ile yapılamaz mı ? Genişletmek için tıkla... ESP8266'ya bunun gibi kod yukleyebilirsiniz: ESP8266: uploading code from Arduino IDE - techtutorialsx How to upload code to ESP8266 using the Arduino IDE and a Serial-USB converter. techtutorialsx.com Ancak verileri almak icin de gerekecek, Bluetooth sensoru olabilir iki adet. Tek denetleyici ile olur mu bilemiyorum. Ornegin iki Arduino'nun birinde HC-05 birinde HC-06 olacak, HC-05 yazma ozelligi ile HC-06'ya veri gonderecek ve HC-06'dan veriler okunacak gibi.