C# ile kablosuz veri aktarımı nasıl yapılır?

Emirhancelik05

Decapat
Daha fazla  
C# ile Arduino veya herhangi bir mikro denetleyici arasında kablosuz veri aktarımı nasıl yapabilirim?

ESP8266 kullanarak ve C ile web üzerinden gönderme yaparak yapılabilir. Bluetooth ile yapılabilir. ESP8266 tavsiyemdir.

ESP8266 ile tek bir mikrodenetleyici kullanarak bu işi yapabilir miyim ? Verileri bir arayüzde görüp müdahale etmek istiyorum.

ESP8266 ile tek bir mikrodenetleyici kullanarak bu işi yapabilir miyim ? Verileri bir arayüzde görüp müdahale etmek istiyorum.
Seri portlar kullanilabilir. Tek mikrodenetleyici ile yapilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kablom var ama kablosuz iletişim istiyorum. Personel takip sistemi yapmak istiyorum.

Önemli değil. Tek ESP8266 ile ve tek denetleyici ile yapılamaz mı ?
ESP8266'ya bunun gibi kod yukleyebilirsiniz:

Ancak verileri almak icin de gerekecek, Bluetooth sensoru olabilir iki adet. Tek denetleyici ile olur mu bilemiyorum.

Ornegin iki Arduino'nun birinde HC-05 birinde HC-06 olacak, HC-05 yazma ozelligi ile HC-06'ya veri gonderecek ve HC-06'dan veriler okunacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…