W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 22 Nisan 2023 #1 Örneğin: *Hesap makinesi. *Not tutma uygulaması. Gibi bir sürü şey yaptım az bilgiyle kendimi geliştirmek istiyorum hangi uygulamaları kodlamamı önerirsiniz?
Örneğin: *Hesap makinesi. *Not tutma uygulaması. Gibi bir sürü şey yaptım az bilgiyle kendimi geliştirmek istiyorum hangi uygulamaları kodlamamı önerirsiniz?
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #2 Witches dedi: Örneğin: *Hesap makinesi. *Not tutma uygulaması. Gibi bir sürü şey yaptım az bilgiyle kendimi geliştirmek istiyorum hangi uygulamaları kodlamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Banka ATM uygulaması.Para yatırma ,para çekme yapsan yeterli başlangıçta.
Witches dedi: Örneğin: *Hesap makinesi. *Not tutma uygulaması. Gibi bir sürü şey yaptım az bilgiyle kendimi geliştirmek istiyorum hangi uygulamaları kodlamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Banka ATM uygulaması.Para yatırma ,para çekme yapsan yeterli başlangıçta.
tahm oynuyom Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB CPU: ryzen 5 5600x AIO:ID-COOLİNG Se-214-xt Argb MB: Asus Rog Strix B550-A Gaming RAM: Adata XPG (8x2GB) 3200MHZ Storage: Kingston NV2 1TB Case: FSP CMT212A PSU: FSP Performance 550W 80+ bronze Monitor: ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç 165 Hz Keyboard: Gamepower Warlock Compact blue switch Mouse: Rampage Smx-r33 Lımbo beyaz Headphone:Rampage Rmx-g6 Hydra 7.1 OS: Windows 10 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2023 #3 Witches dedi: Örneğin: *Hesap makinesi. *Not tutma uygulaması. Gibi bir sürü şey yaptım az bilgiyle kendimi geliştirmek istiyorum hangi uygulamaları kodlamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 2 notun ortalamasını alıp geçti kaldı yapma.
Witches dedi: Örneğin: *Hesap makinesi. *Not tutma uygulaması. Gibi bir sürü şey yaptım az bilgiyle kendimi geliştirmek istiyorum hangi uygulamaları kodlamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... 2 notun ortalamasını alıp geçti kaldı yapma.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 22 Nisan 2023 #4 tahm oynuyom dedi: 2 notun ortalamasını alıp geçti kaldı yapma. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım.
tahm oynuyom dedi: 2 notun ortalamasını alıp geçti kaldı yapma. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım.
tahm oynuyom Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB CPU: ryzen 5 5600x AIO:ID-COOLİNG Se-214-xt Argb MB: Asus Rog Strix B550-A Gaming RAM: Adata XPG (8x2GB) 3200MHZ Storage: Kingston NV2 1TB Case: FSP CMT212A PSU: FSP Performance 550W 80+ bronze Monitor: ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç 165 Hz Keyboard: Gamepower Warlock Compact blue switch Mouse: Rampage Smx-r33 Lımbo beyaz Headphone:Rampage Rmx-g6 Hydra 7.1 OS: Windows 10 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2023 #5 Witches dedi: Nasıl yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane sayı girceksiniz 2 notu ikiye bölüm kalan 50'den yüksekse gecti altıysa kaldı yapabilirsiniz. Son düzenleme: 22 Nisan 2023
Witches dedi: Nasıl yani anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 tane sayı girceksiniz 2 notu ikiye bölüm kalan 50'den yüksekse gecti altıysa kaldı yapabilirsiniz.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 22 Nisan 2023 #6 Bu arada Visual Studio'ya kodluyorum sizce mantıklı mı onu da sorayım sormuşken. tahm oynuyom dedi: Hocam 2 tane sayı girceksiniz 2 notu ikiye bölü0 kalan 50'den yüksekse gecti altıysa kaldı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o çok başlangıç değil mi?
Bu arada Visual Studio'ya kodluyorum sizce mantıklı mı onu da sorayım sormuşken. tahm oynuyom dedi: Hocam 2 tane sayı girceksiniz 2 notu ikiye bölü0 kalan 50'den yüksekse gecti altıysa kaldı yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o çok başlangıç değil mi?
tahm oynuyom Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB CPU: ryzen 5 5600x AIO:ID-COOLİNG Se-214-xt Argb MB: Asus Rog Strix B550-A Gaming RAM: Adata XPG (8x2GB) 3200MHZ Storage: Kingston NV2 1TB Case: FSP CMT212A PSU: FSP Performance 550W 80+ bronze Monitor: ASUS TUF GAMING VG247Q1A 23,8 inç 165 Hz Keyboard: Gamepower Warlock Compact blue switch Mouse: Rampage Smx-r33 Lımbo beyaz Headphone:Rampage Rmx-g6 Hydra 7.1 OS: Windows 10 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2023 #7 Witches dedi: Bu arada Visual Studio'ya kodluyorum sizce mantıklı mı onu da sorayım sormuşken. Hocam o çok başlangıç değil mi? Genişletmek için tıkla... Bunun mantığıyla çoğu programı yapabilirsin.
Witches dedi: Bu arada Visual Studio'ya kodluyorum sizce mantıklı mı onu da sorayım sormuşken. Hocam o çok başlangıç değil mi? Genişletmek için tıkla... Bunun mantığıyla çoğu programı yapabilirsin.
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 22 Nisan 2023 #8 AYDNd dedi: Banka ATM uygulaması. Para yatırma, para çekme yapsan yeterli başlangıçta. Genişletmek için tıkla... Hocam if else komutlarıyla yapıyorum. Arada bir bilmediğim yer gelince chatgbt ye bakıyorum ama çok uzun geliyor onların ne işe yaradığına tek tek bakmam mı lazım?
AYDNd dedi: Banka ATM uygulaması. Para yatırma, para çekme yapsan yeterli başlangıçta. Genişletmek için tıkla... Hocam if else komutlarıyla yapıyorum. Arada bir bilmediğim yer gelince chatgbt ye bakıyorum ama çok uzun geliyor onların ne işe yaradığına tek tek bakmam mı lazım?
Cefe_55 Picopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 314 Çözümler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Yazılım 22 Nisan 2023 #9 Witches dedi: Örneğin: *Hesap makinesi. *Not tutma uygulaması. Gibi bir sürü şey yaptım az bilgiyle kendimi geliştirmek istiyorum hangi uygulamaları kodlamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Temel olarak mı kütüphane kullanarak mı random kütüphanesini kullanarak sayı bulma uygulaması yapabilirsin mesela
Witches dedi: Örneğin: *Hesap makinesi. *Not tutma uygulaması. Gibi bir sürü şey yaptım az bilgiyle kendimi geliştirmek istiyorum hangi uygulamaları kodlamamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Temel olarak mı kütüphane kullanarak mı random kütüphanesini kullanarak sayı bulma uygulaması yapabilirsin mesela
W Witches Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 507 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 22 Nisan 2023 #10 Hocam bu tür uygulamaları kodlarken VS mi kullanayım?