Karşıt Madde
Centipat
- Makaleler
- 3
Hocam 0 ile 99 arasındaki sayıların tek tek toplamından çok daha büyük bir sayı olacaktır.Hocam kendim çözdüm internettende baktım böyle:[
Hocam 0 ile 99 arasındaki sayıların tek tek toplamından çok daha büyük bir sayı olacaktır.Hocam kendim çözdüm internettende baktım böyle:[
Hocam vs o kadar rahat ki anlatamam onun yüzünden hala for un nasıl yazıldığını bilmiyor. Hem derki toplu olur ben hocalara inat edip vs kullanmıştım ve hiç pişman olmadım.Hocam bu tür uygulamaları kodlarken VS mi kullanayım?
Hocam tek adam akıllı proje önerisi yapan sizsiniz. Öbür hocalarımın dediği projeleri yapmakla yazılım biliniyorsa bir if else bide değişkenleri giriş ve çıkışı öğrenerim. 30 dk bile sürmez. Gelişmek istenirse asıl böyle projeler yapılmalı.Sıfırdan satranç, 2048 gibi basit oyunlar ya da basit seviyede yapay zeka modelleri (örneğin bir perceptron ya da dil modeli) başlangıçta yardımcı geliştirebilir. Tercihen basit programlardan ziyade küçük çaplı projeler daha iyidir. Mesela kullanıcıların kendi quizlerini tasarlamalarını ve diğer kullanıcıların bu quizleri çözmesini sağlayan arayüzlü, skor tutan bir program fena olmaz sanıyorum. Böylece veri tabanı da öğrenmiş olursunuz az.
Ben de tam olarak nasıl ifade edildiğini bilmiyorumama senin ki değil.
Sıfırdan satranç, 2048 gibi basit oyunlar ya da basit seviyede yapay zeka modelleri (örneğin bir perceptron ya da dil modeli) başlangıçta yardımcı geliştirebilir. Tercihen basit programlardan ziyade küçük çaplı projeler daha iyidir. Mesela kullanıcıların kendi quizlerini tasarlamalarını ve diğer kullanıcıların bu quizleri çözmesini sağlayan arayüzlü, skor tutan bir program fena olmaz sanıyorum. Böylece veri tabanı da öğrenmiş olursunuz az.
VS daha iyi. C++ için makefile bile oluşturuyor. Java için de çok ideal. 2D oyunları yazabiliyorum rahatlıkla VS'de.Hocam vs o kadar rahat ki anlatamam onun yüzünden hala for un nasıl yazıldığını bilmiyor. Hem derki toplu olur ben hocalara inat edip vs kullanmıştım ve hiç pişman olmadım.
Üstad yorumlayabiirse bunu güzel olurduHocam nasıl ifade edecek ki bunu ifade etmek bu kodu yazmaktan kat ve kat daha zor.
...and I took that personally.Hocam tek adam akıllı proje önerisi yapan sizsiniz. Öbür hocalarımın dediği projeleri yapmakla yazılım biliniyorsa bir if else bide değişkenleri giriş ve çıkışı öğrenerim. 30 dk bile sürmez. Gelişmek istenirse asıl böyle projeler yapılmalı.
En iyi yolu öyle, evet. Öğrenin, böyle gelişirsiniz. C’de nesneler olmadan da yapılabilir gerçi.Hocam 2048 zor olmaz mı nesne tabanlı bilmem gerekmiyor mu? Satranç da öyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.